2020. szeptember 23.barátokkal járt itt 55 Csak dicséretet olvastam a helyről, így hát nagy várakozással tértünk be egy kis kitérővel a sárospataki vár látogatása után. Otthonos, barátságos berendezés fogadott, egyáltalán nem sznob. Rendkívül segítőkész, szimpatikus, mosolygós pincérnőt kaptunk; amit ajánlott, mind telitalálat volt.
A kapott ételek nemcsak a hasunknak, hanem a szemünknek is csodásak voltak, igazi gasztro-élményben volt részünk. Az a leves. . És én még ilyen finom oldalast nem ettem. . . . Utána meg a tiramisu. . Mind a tálalás, mind az ízek fenomenálisak voltak, abszolút azt hozták, amit vártam. Sőt. . . Nagyon-nagyon ajánlom. Nem a legolcsóbb étterem, de azt az élményt, ami adott, semmiképp nem hagynám ki. Remélem, még többször visszatérhetünk. Azt hiszem, megtaláltam az új kedvenc éttermemet.
2020. szeptember 23.barátokkal járt itt 55 Jópofa hely, jópofa berendezéssel. A maci a falon külön mosolyt csal az ember arcára. A pincérnők nagyon kedvesek, mosolygósak, segítőkészek. A kínálópultban rengetegféle pizza, megértünk választani. De megérte, jót s jól ettünk. Nem hagyományos pizzéria, de sok-sok finomságot lehet kapni.
Mindenképp érdemes kipróbálni, már csak azért is, mert roppant jó helyen van, az egri vár lábánál, minden útba esik.
2020. szeptember 23.barátokkal járt itt 45 Miután végigjártuk a Skanzent, beültünk korgó gyomorral a Kemencés Büfébe ebédelni. Jó döntés volt. A kerthelyiségben ültünk le, a jó levegőn. Az étlap nem nagy, de mindenki találhat rajta fogára valót. Mi tökös tócsnit kértünk, egyiket gombapörkölttel. Mit mondjak, derék adag volt mindkettő, de finom is. Bőven jól laktunk.
Az árak egyáltalán nem magasak, főleg ahhoz képest, hogy egy turisztikailag kiemelt helyen van az étterem. Nagyon egyszerű hely, de barátságos a környezet, udvarias pincérekkel, finom és bőséges adagú ételekkel. Mindenképp ajánlom, aki nem flancos, hanem ízletes ebédet szeretne.
2020. szeptember 23.barátokkal járt itt 55 A szlovák ételek miatt tértünk be az étterembe, melyről az interneten sok jó véleményt olvastam. Maga a hely nem nagy, kevéske asztal bent és pár pad kint. Barátságos berendezés fogadott, és kedves pincérnő. Kétféle sztrapacskát rendeltünk. Jó döntés volt. Jó nagy adagokat kaptunk; kiadós és finom volt mindkét változatban.
Az étterem nem ígér többet, mint amit nyújt. De mindenképp ajánlom annak, aki bőséges adagú, ízletes ételt szeretne pénztárcabarát áron. És tényleg nem a hely nagyságán múlik, hogy ízleteset együnk.
BéTerv válasza
Kedves Ágica!
Nagyon szépen köszönjük az itt dolgozók nevében is az elismerő,dicsérő szavakat.
Remélem legközelebb sem hagynak ki bennünket ha erre járnak!
További szép őszi napokat és jó ,egészséget kívánok!
2020. szeptember 29., Odler Attila, tulajdonos
Érdekes
2020. július 14.barátokkal járt itt 45 Egy kis sétával érhető el a villapark a parkolóból. Viszont amikor visszapillantottunk a szomszédos Veszprémfajszra, csodás kálváriát láttunk a domboldalon. Sajnos a villapark nagy része le volt zárva felújítás miatt, mondjuk ez jót is jelent, mert folyamatosan szépítgetik. De a kőtár szerencsére látogatható volt, és ez a kiállítás kihagyhatatlan része a villaparknak.
Rengeteg római kőmaradványt sikerült feltárni és megmutatni. Nagy és szép a gyűjtemény. Egyes mozaikdarabnál próbálták rekonstruálni, hogy hogyan nézhetett ki egészben. Ajánlom mindenkinek, akit érdekel a történelem. És a diákoknak, hogy tanuljanak egy kis történelmet. És érdemes lesz akkor is visszamenni, amikor befejezik a munkálatokat. Valamint, ha már itt vagyunk, érdemes meglátogatni a szomszédos Nemesvámos szélén elterülő, de a villaparkhoz kapcsolódó római kori halomsírt is.
2020. július 14.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Csak jót tudok mondani a szállodáról. A koronavírus miatt maszkban, kesztyűben, plexifal mögül adták ki a vendégeknek a reggelit, vacsorát, mégis nagyon udvariasak, kedvesek voltak a pincérek, pedig nem lehetett könnyű nekik ebben a furcsa helyzetben. A hotel nagyon jó helyen van, közel a badacsonyi centrum (éttermek, borozók), a strand, a kikötő.
Rossz idő esetén bármerre elindulhatunk kirándulni. Sokféle látnivaló van a környéken. Még rosszabb idő esetén pedig ott a wellness részleg, ahol lehet pihenni kicsit. A szoba tágas volt, tiszta, az erkély nagy. A parkolóban sok autónak volt hely, és sok biciklinek fedett tároló. A reggelire, vacsorára kapott ételek finomak voltak, változatosak, mindenki talált magának fogára valót. Összességében nagyon ajánlom a szállodát, egyáltalán nem drága és minden évszakban alkalmas a pihenésre, kikapcsolódásra.
Siófoki kirándulás után ejtettük útba az éttermet. Kis aggodalom volt bennem, mert a korábbi netes kutatgatásaim során írtak hideget-meleget a helyről; nagyon jót és nagyon rosszat. Egy aranyos faház fogadott bennünket, kívül-belül rendezett, tiszta. A pincérek pedig mosolygósak, szolgálatkészek voltak.
Az étlap változatos, nem volt egyszerű a döntés, de pincérnőnk segített benne. A gyümölcsleves után kétféle halételt rendeltünk, mindkettő igen jó választás volt. Hatalmas adagokat és ízletes fogásokat kaptunk. Nagyon meg voltunk elégedve. Örülök, hogy nem vettem figyelembe az étteremválasztásnál a negatív kommenteket. Biztosan máskor is betérünk, ha erre járunk.
2020. július 14.barátokkal járt itt 55 Sümeg, Szigliget után kíváncsian vártam a kirándulást a cseszneki várhoz. Nem csalódtam. A Csesznek melletti parkolóból meredeknek és messzinek tűnt a vár, mégis hamar odaértünk, mindenféle megerőltetés nélkül. A pénztárban egy szimpatikus és segítőkész hölgy fogadott bennünket, akitől sok fontos információt kaptunk.
A bejáratnál rögtön egy kiállítás található, ahol régi képeslapokat, leírásokat, fegyvereket, címerrajzokat láthatunk; valamint a vár történetét, felújításának bemutatását. A várrom lenyűgözött a maga puritánságával. Szerencsére meghagyták olyannak, amilyen anno lehetett, a folyamatos állapotmunkálatok mellett. A kilátás is megfogott, nagyon szép a környék. A várrom megtekintése egyáltalán nem volt megerőltető, kényelmes sétával bejártuk. Nagyon örülök, hogy egy ilyen kincset nem hagytak veszni, és mindenki láthatja. Feltétlen ajánlom kicsiknek-nagyoknak.
2020. július 14.barátokkal járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A zirci apátság megtekintése után tértünk be az étterembe ebédelni. Kívülről-belülről retro kinézetű, de mivel a kirándulás előtt a neten utánanéztem jó helyet keresve, így tudtam, mi vár ránk. Kedves, mosolygós pincérnő fogadott bennünket. A megrendelt ételek finomak voltak.
És külön köszönet a rugalmasságért, mivel a kiszemelt főételt sertésszűzből kértem és kaptam, az étlapon szereplő csirkehús helyett- mindenféle problémázás nélkül. Mindenképp ajánlom az éttermet azoknak, akik ízletes ételeket szeretnének enni egy szolid, flanc nélküli helyen.
2020. július 14.barátokkal járt itt 55 A malom egy csöndes utcácskában található. Béke és nyugalom veszi körül. Egy mini skanzen, tele régi holmival, használati tárgyakkal, és a vízimalomhoz kapcsolódó eszközökkel. Egy szimpatikus úr fogadott bennünket, akitől alapos "tárlatvezetést" kaptunk. Sok információt mondott a tárgyakról, a malom működési folyamatáról, mindezt sok humorral körítve.
Érdekes régi tárgyakat láthattunk, kicsit visszamehettünk a múltba. Mindenképp érdemes felkeresni, kicsiknek-nagyoknak. A gyerekek is sokat tanulhatnak belőle, hogy hogyan éltek őseink.
72 fotózott hely / 6 oldalon