2014. június 25.barátokkal járt itt 55 Egyszerű, retro hangulatú étterem. Könnyű megközelíteni, sok parkolóhelye van. Az ételek ízletesek, bár ettem már olyan grill-húst, ami nem nagyon ízlett, illetve a többi ételhez képest nem volt olyan finom. A gombalevesük NB1-es, harcsapaprikásukat, szűzérmés fogásaikat szintén jó szívvel tudom ajánlani.
Ha lakodalmat tartanak az étteremben, akkor sem zavaró, mert el tudják szeparálni a többi vendégtől. Ha valaki jóízűt, laktató és tartalmas ételt szeretne nem elegáns, de kellemes körülmények között, szimpatikus helyen, annak mindenképp megéri betérni ide.
2014. június 25.barátokkal járt itt 35 Nagy várakozással indultam a Bakos vendéglőbe, mivel a kedvenc gasztroműsoromban, a Gasztroangyalban Borbás Marcsi már járt ebben az étteremben, és nagyon jókat főztek-ettek együtt. Maga az étterem egyszerű berendezésű, az udvara igen szerény, a belső berendezés családias, szimpatikus.
A megrendelt ételek közül az enyém nem volt rossz, bár a grill tarjám nem volt teljesen átsütve. A másik megrendelt étel viszont hagyott kivetnivalót maga után. Gombapörkölt dödöllével, ami tocsogott a zsírban. És nem a dödölle volt zsíros, hanem a gombapaprikás. A pincérnek elmondtuk a véleményünket, amikor kérdezte, illetve csak a gombát sikerült véleményezni, mert az én fogásomat már nem kérdezte. Panaszunkat jelezhették a konyhán is, mert a Főnök úr személyesen jött ki egy bocsánatkérő pálinka társaságában. A csárdáról alkotott véleményünkön azonban sajnos nem változtatott az udvarias beszélgetés a főnökséggel. Ahhoz képest, amennyire ajánlják ezt a helyet, hogy mennyire hű meg ha, ahhoz képest jóval többet vártam. Nem voltak rosszak az ételek, de jók sem, szóval semmi extra.
2014. június 25.barátokkal járt itt 55 A hely, ami nálam tényleg a nagybetűs KEDVENC. Hangulatos helyiség, nagyon kedves pincérek, tényleg lesik az ember kívánságát, de nem tolakodóan. Sokféle süteményt még nem kóstoltam, mert leragadtam a diós gubánál, madártej öntettel. Ezt többször választottam, de nem bántam meg.
Máskor kóstoltam csokoládétortát is, no ez sem a cukrászdai ízvilág, hanem tényleg különleges, házias. No meg a banános tortájuk, ami szintén rettentően ízlett és egyáltalán nem volt fojtós. Nem a szokványos cukrászdai ízekkel találkozhatunk, hanem igazi nagymama-féle házias ízekkel. Az egyetlen negatívum a helyben, hogy a wc-helyiség a helyhez képest elég kicsi, és hát az emberek nem is nagyon tudják rendben hagyni maguk után. De erről igazán nem a hely tehet, hanem mi emberek. Egyszóval csak ajánlani tudom a Karolinát, bár nem a legolcsóbb hely, viszont igazán különlegeset ad- minden egyes alkalommal.
2014. június 25.barátokkal járt itt 55 Hévíz egyik legjobb étterme. Hangulatos terasszal, belső helyiséggel, jó parkolási lehetőséggel. A pincérek nem a legtalpraesettebb pincérek, akikkel valaha találkoztam, de udvariasak és kedvesek. Az étlap teljesen rendben van, a pizzának finom a tésztája. A gnocchit és a rántott kagylót kifejezetten ajánlom, nagyon ízletesek, és nagy adagot adnak.
A tálalás is nagyon guszta, mindig feldobják az ételeket különleges gyümölcsökkel, zöldségekkel. Összességében jó szívvel ajánlom a helyet, az árak is korrektek.
2014. június 25.barátokkal járt itt 55 Nagyon szeretem ezt az éttermet. Hangulatos, nagyon jó helyen van, a Vár lábánál. Az ételek nagyon finomak, gusztusosan vannak tálalva. Többször ettem már náluk Gnocchit, különböző módon elkészítve, sosem csalódtam, nagyon ízlett minden ízben. És az a Panna Cotta desszertként, már kinézetre is egy remekmű volt.
A külső asztaloknál a székek nem a legkényelmesebbek, de amikor a pincérlányok kihozzák az ételeket, no az a látvány kárpótol mindenért.
2014. június 25.barátokkal járt itt 55Már jó párszor jártam náluk, de kivétel nélkül mindig nagyon finom ételeket kaptam. Jól, ízletesen főznek, még az általam annyira nem kedvelt csirkemellből is nagyon finom ételt kreálnak.
Udvarias a személyzet, és rugalmasak, mert ha variálni szeretném az étlapon lévő ételt, megoldják mindenféle negatív felhang nélkül.
72 fotózott hely / 6 oldalon