2016. május 4.a párjával járt itt 55 Nekem nagyon tetszett a hotel elhelyezkedése. Csendes utcában található, hatalmas fák adtak árnyékot a parkolóban. Ingyen volt a parkolás, ami nem mondható általánosnak. A személyzet kedves, udvarias volt, valóban a kényelmünket szolgálták. Nekem nagyon tetszett a szálloda belső színvilága.
Nem luxus szállodáról van szó, de az látszott, hogy a rendelkezésre álló pénzből ízlésesen, igényesen újították fel a szállodát. A szobánk kényelmes, tiszta és csendes volt. Az ételek finomak voltak. Büfé rendszerű reggeli volt - tényleg gazdag kínálattal. A vacsora menüválasztásos volt, finoman főzött a szakács - és bőséges volt a 3 fogás. A környék jó kirándulási lehetőségeket nyújt. Mi például elmentünk Villányba,Siklósra. Volt még két dolog, ami különlegessé tette az itt tartózkodásunkat. A fürdő közelében volt egy fitnesz park gépekkel felszerelve. Étkezések előtt vagy után lehetett egy kicsit mozogni, a felesleges kalóriákat ledolgozni. Igen, ez nagyon fontos, hogy a nyaralás végén is ránk jöjjenek a velünk hozott ruhák! A másik érdekes dolog az terület éghajlati elhelyezkedéséből származik. Hatalmas banánfák voltak az utcákon, kertekben, a hotelek közelében. Én még ilyet nem láttam Magyarországon. Meg is kérdeztem, hogy mi a titka annak, hogy nem fagynak ki télen. Elmondták, de én most nem írom le ezt a titkot. Akit érdekel, menjen el ide, valamelyik szállodába , érezze magát jól, és ha érdekli, kérdezze meg az ott lakóktól ezt a rejtélyt.
2014. április 19.a párjával járt itt 25 Amikor megérkeztünk áramszünet volt, a félhomályban botorkáltunk a lépcsőn, lift nélkül kellett fel vinni a bőröndöt a férjemnek. Az ételek választéka és minősége meg se közelítette a 4 csillagos szállodákat. Vacsoránál nem volt zöldségköret, csak szénhidrátdús krumpli, tészta vagy rizs.
A reggelinél csak pénteken volt joghurt, csütörtökön még az sem volt. A péksütemények vagy kenyerek sem voltak alkalmasak a korszerű táplálkozásra. A barna színű ( malátával festett ) kiflik, kenyerek nem ugyanazok, mint a teljeskiőrlésű lisztből készült péksütemények. Utolsó napon csőtörés volt reggel, így a gyógyvizes fürdő után se zuhanyozni nem tudtunk , se fogat mosni, vagy vizet inni. Kijelentkezéskor megkérdeztem, hogy ihatunk-e az étteremben narancslevet. A portán dolgozó hölgy azt mondta, hogy ha fizetünk érte. Ezekután közöltem vele, hogy ezt nagyon furcsának találom, a hotelben nincs víz, de pénzért ihatunk narancslevet az ebédlőben. Ezt megértette a hölgy és végül is térítésmentesen ihattunk az étteremben. Nekem az a véleményem, hogy ha probléma van egy szállodában, az a minimum, hogy megkérdezik a vendéget, hogy érte-e emiatt valami kellemetlenség. Ez nem történt meg, azt se kérdezték, hogy jól éreztük-e magunkat. Egy hotelnek nem nyerészkedni kell két narancslé árával, hanem megnyerni a vendégeket, hogy máskor is jöjjenek. Pici odafigyeléssel, szemléletváltással ez megoldható lenne.