2016. november 28.családjával járt itt 15 Életem egyik legszörnyebb tapasztalatom. Idős parkinzonos papámmal és egy osztrák barátunkkal voltunk ott vasárnap (Nov 27) ebédelni. A papát a Soproni Rehabilitációs Gyógyintézeten kezelik, kb 800 méter az étteremtől, így a távolság miatt választottuk ezt az éttermet.
Az étterem utcája nagyon keskeny és nehezen lehet parkolni (egy centire a kerítéstől hogy elférjenek az autók). Vannak lépcsők bejáratig, nem valami kellemes azoknak akik nehezen állnak lábukon. Az étterem nagyon pici, nehéz székek és asztalok nagyon közel vannak a falhoz és nehezen lehet helyet foglalni illetve felfalni. Alacsony a mennyezet, könnyen beleveri az ember a fejét a giccses lecsüngő lámpába. Nagyon zajos volt a gyerekek miatt, nehezen tudtunk csevegni. Kb 45 perc várakozás utan barátunk megkérdezte németül hogy már régóta varunk erre arrogánsan leszólta [moderálva - a szerk. ] barátunkat egy "warten! "-al. 10 perc múlva kihozta a lehűlt ételt. Egyik főétel a Szárnyas tal (2050 Ft) , lehűlt íztelen rántott csirke csodák, mélyhűtött kész étel minőség, hozza valami gyanús szósz aminek liszt íze volt. A másik étel "Fokhagymás tejfölös sajtos rántott sertésszeletek" (1950 Ft) rém száraz volt és gusztustalan. Ezt nyilván méhútöböl szedtek elő, ellehet képzelni milyen lesz a végeredmény, belül hideg. Harmadikunk csak desszertet evett, két szelet ananász 750 Ft-ért, amin túl sok volt a fahéj. "Nem értem miért "hagyományos magyar fogások"-kent szerepel, nagyon gyenge az étlapjuk [moderálva -a szerk. ]
A Fizetéskor egy olvashatatlan számológép-blokkot adott amit vissza is küldtem kértük hogy rendes blokk kell nekünk amin adószám, cégnév stb szerepel. Fél perc múlva egy ugyanolyat hozott mondván hogy nem tud mást adni. Felveszem a kapcsolatot Győri irodával és feljelentem őket adócsalással. [moderálva - a szerk. ]
400 Ft volt az 1L szóda :-)
2016. április 5.barátokkal járt itt 55 Finom etelek, bar csalodtunk mert nem Bajor a konyhajuk, lehet regen az volt de most csupan a jo ismert nepszerübb etelek vannak, szekely kapostatol grillezett zoldseges sült pisztrangig, gazdag magyar husleves fokhagyma levesig stb. Ami a legjobban tetszik naluk az hogy nem hangos a zene mint szinte mindenhol mostanaban, nem ertem miert keverik a discot etteremmel.
Etterem dolgozoi tanulhattak hogy eves kozben csöndes bekes hangilatra van szükseg. A masik ami szinten kellemes meglepestes volt szamunkra volt a kenyelem (bör puha ülesek). A Bajor tal mint mar az elözö hozzaszolo emlitette nagyon cuki, harman ettünk belöle ugy hogy meg a kutyanak is sikerült meg felretenni. Több fele finom rantott husok amik nem tül olajosak mint mashol, rantott sajt (pincer kerdezte ha kerünk tartar martast, amit el is hozzott es nem is is kellett fizetni) es egy par rantott karfiol. Masodjara mikor ott voltunk kertünk sult pisztrangot, en ilyen finom halat ritkan ettem, olyan jol at volt sülve hogy ehetö ropogos volt minden, meg a fej is, miközbe a belseje nem volt kiszaradva. Kevdesek voltak a felszolgalok mindket alkalommal. Nagyon merem ajanlani, oda sokszor fogok meg visszaterni.
2015. december 3.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedvesek a pincérek, nem unalmas az étlap mint annyi sok étterembe (ahol ugyanazok az ismert egyszerű ettelek vannak). Végre egy étterem a közelbe ahol kapható ruccola és ízletes vegyes saláta. Isteni a fagyi is! Szerintem ők sütik a legfinomabb pizzat 40 KM-es körzetben.
Nem hiába sok a visszajáró idős külföldi vendég náluk, hiszen a közelbe sehol nem főznek ilyen jól és sehol nem olyan barátságosak a pincérek és a tulaj (aki rendszerint poénkodik a vendégekkel).
2015. december 3., kollégákkal járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étterem környezete lehangoló. A bejáratot csak botorkálva-bukdácsolva lehet megközelíteni. Ezután következne maga az étterem, amelyet igen körülményesen, először felfele azután pedig kétszer meredeken lefelé haladva lehet megközelíteni, anélkül hogy kapaszkodni lehetne valamibe. Idősebbek szamara túlságosan elijesztő.
Férfi mosdóban büdös a pisoir, hiszen nem jó a csap, nem folyik víz benne. A pincérek kedvesek, az árak átlagosak de drágának fogja találni az, aki tudja mi a jó grill, mert itt csak átlag alatti minőségű ételek vannak (az íz sem az igazi, kemény, ragos a hús). A görög salátát púposan egy picike tányéron szolgáljak fel. A fetasajt-darabok óriásiak, olcsó konzerves aprított zöld olívabogyóval. . . Ezt a salátát így lehetetlen fogyasztani anélkül hogy a harmada ki ne borulna a tányérról. Egyikünk gnochi-t rendelt, amely olyan volt mint egy tál gumigolyó, íztelen és rágós. Aki azt állítja hogy finoman főznek, az vagy nem őszinte vagy csak tapasztalatlan.
2015. szeptember 27.barátokkal járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mikor másodjára voltam ott száraz lehűlt és kemény sült kacsát kaptam, emiatt sokáig nem voltam náluk. Ma viszont különleges vendégfogadás volt; alig leültünk és a pincér (kb 45-50 éves körüli pocakos úriember) villám gyorsan oda dobta a három étlapot, mondtam neki hogy az egyikünk német nyelvűt szeretne, erre savanyú pofát vágott és felrobbant arccal indult kicserélni az étlapot de mikor hattal volt felénk szidkolozott.
Erre mi felültünk és kifele indultunk mondva hogy ilyen goromba pincérrel meg sosem találkoztunk. Erre ö, tegezett és lehülyézett. A harmadik magyar 74 evés papámat meg durván karján fogva rángatta (mint egy rendőr egy bűnözött) pedig ö egy mukkot sem szolt. Mikor kérdtük hogy a főnökkel szeretnénk beszelni mondta hogy ö a főnök mellét verve mint egy gorilla. En 44 éves vagyok, sok országba voltam és éltem, rengeteg éttermet látogattam mar de ilyen bunkó idegbolond pincért meg sosem láttam. Aki Bükbe akar jót vacsorázni civilizált környezetben inkább Ambróziát vagy Kes Pubot válassza. Meg valami, ha valaki nehezen jár, számítson arra hogy lépcső van és korlat meg nincs.