2018. június 25.a párjával járt itt 55 Tihany legbékésebb helyén, elzárva a tömegtől található saját strandal, pici játszótérrel, kis vitorlás kikötővel, ősfás gyönyörű parkal nagyon szép kilátással a múltszázadbeli épület kedves zsalugáteres ablakaival.
Belépve az épületbe a recepciónál egy kedves úriember fogadott bennünket aki bőséges tájékoztatással látott el minket a lehetőségeinkről, mint a szállást és a Tihanyi látnivalókat tekintően. Az épület belső stílusa a múltszázad 50-60 éveit idézi. Az apartman hangulata és berendezése is illeszkedik a régies hangulathoz,(Aki nyüzsgést, LED-tv vár a falra és jacuzzi-t a fűrdőszobába + stb. extra az csalódni fog) ellenben a fürdőszobája a mai kornak teljesen megfelelő. Akik PIHENÉSRE vágynak csak ajánlani tudom. Párommal már azt tervezzük mikor jövünk ide vissza. . . . Természetjáró :)
2018. március 4.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egyedülálló hangulatot nyújtó étterem, a hely forgalma ellenére gyors és kedves a kiszolgálás. Az ételek ár érték aránya jó. A viszonylag egyszerűbb ételek adagja hatalmas a különleges husokból készült fogások érthető módon kisebbek de ezek ár érték aránya is teljesen rendben van. Az ételek ízvilága kitűnő.
Előszőr voltunk itt a családdal és jó választásnak bizonyult. Kicsit félve mentünk le olvasva a negatív véleményeket a helyről. Ezek a negatív vélemények erősen túlzónak bizonyultak. Mi 20 perc alatt megkaptuk a rendelést, ami úgy gondolom máshol sem gyorsabb, a kiszolgálás kellően udvarias és kedves a különleges fogásokra külön tájékoztatást kaptunk. Természetjáró
2018. február 10.a párjával járt itt 55 A csárda Tihany központi részén található rövid sétára az Apátságtól. Meleg későtavaszi(május vége)napon hangulatos, árnyas szöllőlugas alatt, a helyhez harmonizáló vidékies berendezésü udvaron foglalhattunk helyet. Kedves, figyelmes és gyors a kiszolgálás. Az ételek nagyon ízletesek voltak, megfelelő mennyiségben szépen tálalva.
Az ételek, italok ár-érték aránya teljesen megfelelő. Természetjáró
2018. január 28.gyerekekkel járt itt 55 Budapestről mentünk le anyósom születésnapját ünnepelni, visszatérő vendégek vagyunk párrommal már voltunk itt. Nagyon hangulatos hely a belső kialakítás igazi "várkerti" hangulatot idéz. Többféle egytálételt rendeltünk, az ételek, íze minősége, mennyisége tökéletes volt, amit a pincérek szépen szervírozva szolgáltak fel.
Az ár érték arány teljesen rendben volt. A személyzet annyira figyelmes, hogy egy elcsípett szóból megsejtették a születésnapot és minden kérés nélkül lejátszották Halász Jutkától a Boldog születésnapot című számot. Természetesen a születésnapos meghatódása sem maradt el. Az étterem tisztasága is szembetűnő még a mellékhelység sem hagy kívánni valót maga után. Nem előszőr és nem utoljára voltunk a Várkanyar étterembe. Természetjáró
2018. január 23.a párjával járt itt 45 Egy szép téli napon, 2018 jan. 15-n kirándulást követően tértünk be párommal a Hegyi Kisvendéglőbe. A hely hangulatos, cserépkályha ontja magából a meleget, igazi kis hegyi menedék. Nagyon barátságos a kiszolgálás, az étel amit rendeltünk (sült pisztráng+köret+italok) jól eltalált, finom, ízletes volt az adag férfi embernek is teljesen megfelelő.
Az ár érték aránya is teljesen rendben van. Szerintem kategóriájában (Harmad osztályú) teljesen megfelelő, túrázókra, kirándulókra "szakosodott" és ezt a szegmenst én úgy gondolom maradéktalanul kiszolgálja. Aki ennél többet vár az ne egy a hegy tetején lévő kisvendéglőbe térjen be hanem egy elsőkategóriás étterembe, ahol lehet, hogy "puccos" ételt szolgálnak fel (nem feltétlenül lesz jobb-finomabb, én jártam már így) ellenben térdig kell nyúlnia az embernek a zsebébe.
2017. december 24.a párjával járt itt 55Adventi vásár előtt tettünk egy kis kitérőt a Kis Rigóba.
Nem előszőr jártunk már ott és sohasem okozott csalódást.
Gyönyörű festői környezetben van az étterem,túráinkat gyakran indítjuk onnan.
Finomak az ételek, jó az ár-érték arány, figyelmes,kedves
a felszolgálás. A vendéglő berendezése nagyon jól illeszkedik a környezetéhez.
Természetjáró