2020. szeptember 19.a párjával járt itt 55Csodás környezet, szép, tágas Wellness,finom és változatos ételek (még a desert is, amit sok véleményező lehúzott a szobákban lévő ágyakkal egyetemben), udvarias, figyelmes személyzet, tisztaság mindenhol, rendezett park, nagyszerű kirándulási lehetőségek, ritka, 11 órai távozással, így még jutott idő egy kis pihenésre a reggeli után.
Okos ötlet a turnusra bontott étkeztetés, amit azért meglehetősen rugalmasan kezelnek. Mi a későbbi időpontot választottuk, mégis volt mindenből bőven és frissen. Ami nem igazán tetszett, hogy a mindennapi szauna szeánszok csak 15 percesek voltak (máshol általában 20 perc)és ez nem fért bele a szoba árba.
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Múzeumi hangulatot idéző, gyönyörű környezet és szobák, bár a közös részek már kopottnak tűntek. Vacsoránál a Séf személyesen ajánlotta a finomságokat. A Wellness meglehetősen kicsi, beleértve a szaunát is, pihenő ágyak nem nagyon férnek el, viszont a gőzfürdő aránytalanul nagy.
Sajnos az idő hűvössége miatt a kültéri medence már nem volt használható, de ott napozni még lehetett.
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 55Csodálatos élményekben volt részünk: finom ételek, szép, kényelmes szoba, Wellness, stb. Külön pozitívum a szokványostól eltérően a 11 órai távozás, így reggeli után még belefért egy csobbanás. Nagyszerű volt a 4 óránként megtartott magas színvonalú szauna szeánsz. Kicsit hangos volt az akkor, Bangó Margit által rendezett műsor a szálloda előtti téren.
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 55 10-nél többször jártunk itt, mindig ősszel. Még soha nem csalódtunk! Jókat tudtunk kirándulni, szép környezet. Figyelmes személyzet, finom ételek, bár a választék az utóbbi időben szerényebb, de panaszra nincs okunk. Sajnos a késői távozást, amit kértünk, soha nem tudtuk megkapni a szobában, csak Wellness öltözéssel.
Ami zavaró volt, de ez nem a szálloda hibája: a Wellnessben a gyerekek sikítása (mi soha nem engedtük ezt meg gyermekünknek), de ez a wellness kultúra hiánya.
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 557x voltunk ott. Soha nem okozott csalódást, Még fogunk vissza menni. Jókat lehet kirándulni, bár már mindent bejártunk, ismerünk. Csodás környezet! Bejelentkezésnél az utóbbi két alkalommal voltak keveredések a szobával, nem azt adták, amit jó korán kértünk, de orvosolták a hibát. Hiányolom a szauna szeánszot, amit a szauna mérete lehetővé tenne.
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 45 Szép környezet, jó kirándulások. Szerintem túl magas, nem a színvonalhoz mért árak: félpanziós ellátás szegényes, rosszul készült, desszert téren erős javítás szükséges, Wellness kicsi (ha sokan vannak, szobák, személyzet rendben. A szálloda leírása alapján a szobát 15 órakor lehet elfoglalni és 10-ig kell elhagyni.
Szerencsére, az érkezést illetően rugalmasak voltak (korábban érkeztünk), de ezt azért érdemes lenne újra gondolni.
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 45Jókat kirándultunk, szép a környezet. Érkezéskor finom Sztrapacskát ettünk, ennek ellenére a félpanziós étkezés választéka, minősége erősen nem érte el a négy csillagos elvárást. Desszert téren is van mit fejlődni! Évek óta szemeztem ezzel a szállodával, de elvetettem a Wellness miatt, ami viszont pozitív csalódás volt.
Hotel Narád válasza
Köszönjük szépen, visszavárjuk Önöket. Reméljük legközelebb az ételek is jobban fognak ízleni.
2018. november 17., , Hotel Narád