2014. szeptember 1.a párjával járt itt 55 Mindenkinek bátran ajánlom az ebesi Adám és Éva vendégházat! Igényes, gyönyörű környezet, tiszta, jól felszerelt kényelmes szobák várják az itt pihenőket. A tulajdonosok kedves, barátságos, segítőkész emberek. Csodás napokat töltöttünk el itt. Falunap alkalmából, Évike a vendéglátónk megszervezte hogy mint vendég zsűri, részt vehettünk a főzőversenyen.
Óriási élmény volt! A környéken is rengeteg a látnivaló, közel van Debrecen, Hajdúszoboszló, Hortobágy. Szóval nagyon jól éreztük magunkat Ebesen!
2013. szeptember 30.a párjával járt itt 15 Ajándékba kaptam a páromtól ezt a Romantikus nyárutó a Hotel Hévíz Superiorban nevezetű csomagot. Korlátlan étel-ital fogyasztással A mai napig nem tudom, mit értenek ez alatt. . . Megérkeztünk. . . a papír lapokon feltüntetett útbabigazítást követően rájöttünk, hogy a félig felhajtott műanyag ajtón kell bejutnunk az étterembe ahol bejelentkezhettünk.
Lehet nem voltunk szimpatikusak, de semmilyen szívélyes fogadtatásban nem volt részünk. Ellenben 2 perc alatt további 22. 120ft-ot+5000 ft kauciót kellett leperkálnunk. Szánalmas, hogy a fürdőköpenyért is bérlést kell fizetni, a parkoló díjról meg már ne is beszéljünk. Superior szobát tudtunk foglalni, (habár a csomag tartalma szerint standard szobában lett volna az elhelyezés, de akkor ugyebár nem lett volna felár)az ágy irtó kényelmetlen, besüppedős foltos ágybetéttel. Zuhanyzó, wc egybe, a meleg víz sokára ér oda. Hajszárítót a recepción kellett kérni. (viszont ezért nem kellett bérlést fizetni) Az első este a vacsorára feltálalt tárkonyos raguleves finom volt,a rántott borda már nem annyira. A pincérek gyorsasága elképesztő, még jószerével le sem nyeltem a levest, már ott volt a második fogás. A másnap reggeli amerikai tojásbár (nem tudom mitől volt amerikai) látványkonyhájában elkészített tojásrántottát érdekesnek találtam, dehát ahány ház annyi szokás (avagy rántotta). A déli ebédre nagyon készültem,levesbüfé és pastaparty avagy forró levesek és itáliai pasztakülönlegesség, és végül desszert. 2 féle levesből lehetett választani, húsleves, korhelyleves a pasta pedig penne tésztát és valami borzalmasan elkészített tonhalmártást takart. Ez nagyon nagyon rossz volt. Még jó hogy vásároltunk magunknak ennivalót. Az innivalókról, a rostos levek ihatatlanok, viszont a málnaszörp finom volt. A wellness részleg: későn nyit, korán zár, a szauna kicsi a jakuzzi csak akkor megy ha fizet érte az ember. A masszázst az nézhette végig aki csak akarta. . . Wifi hol volt hol nem, a szobába 4 db csatorna működött a többi kódolt. Számomra óriási csalódás volt az egész, szánalmas hogy hanyag vendéglátói magatartással még mindig jól meg lehet élni ebben az országban. A csomagunk tartalma és a kapott szolgáltatások köszönő viszonyba sincsenek egymással. Soha többet nem megyünk oda, és senkinek nem ajánlom.