2017. augusztus 11.barátokkal járt itt 55 2017 augusztus első napjaiban jártam a párommal Őriszentpéteren, ahol a Farkasdombi vendégházban találtunk magunknak nyugalmas szállást. A ház egy győnyőrű, 120 éves épület, 60 centis, biztonságot, erőt sugárzó falaival, "kódisvárójával", pincéjével, padlásával.
A ház a "Farkasdombon" áll, egy fenyvesekkel övezett, gyönyörűen gondozott, kedves virágokkal, bokrokkal ízlésesen díszített udvar veszi körül, ahol lehetőség van pihenni, grillezni, bográcsozni még esős időben is. Mi minden kellemes meleg estét kihasználtunk a fűben herve, vagy hintaágyon ücsörögve a csillagok számlálására, beszélgetésekre,borozgatásokra. A házigazda nagyon kedves és előzékeny volt, mindent megtett a nyugalmunk, kényelmünk érdekében. A rusztikus ház több vendégszobával és a hozzá tartozó saját fürdőszobával valamint egy közös konyhával bír. Szívből ajánlom minden kedves vándornak, aki az Őrség szívében,egy valóban "melegszívű" házikó nyugalmára vágyik.
2014. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Férjemmel töltöttünk néhány kellemes napot itt. Azok, akik szeretnek túrázni, strandolni, gyönyörködni a táj szépségében, a vitorlásokban, mindenképp ajánlom. A teljes személyzet nagyon kedves, közvetlen, segítőkész volt az első pillanattól, az utolsóig.
A szoba tisztasága vitathatalan volt, inkább csak a berendezése (és az abból áradó régies szag) hangolt le kissé a megérkezés napján, ám azt is feledtette a kellemes idő és a gyönyörű táj. Végül is csak éjszakai alvásra kellett, mivel nagyon szerencsésen, gyönyörű időt kaptunk ajándékba. Azért mindenkinek ajánlom, hogy a fő épületben, és felújított szobát kérjen, ha lehetősége van rá, és akkor biztosan tökéletesen tud majd pihenni. Én is ezt teszem legközelebb, hátha szerencsénk lesz. Mert menni fogunk, az biztos! ! ! A kert gyönyörű, rendezett, ápolt. Kiválóan lehet napozni, pihenni, és nagy előnye a szállásnak, hogy csak lemész a szobádból, máris a saját partodon vagy! Itt "parkolnak" a vitorlások,ide érkeznek és innen indulnak azon szerencsések, akik ilyen csodás hajók birtokosai. :)
Teljes szívből merem ajánlani a konyhát, nagyon jól főznek és elég nagy a választék is. Árban is megfelelő. Végül is mindent kaphatsz, amit csak kitalálsz. A személyzet itt is nagyon közvetlen, kedves és segítőkész és kreatív. Szóval: Teljes szívből ajánlom mindannyiotoknak! ! Márti