2019. augusztus 22.gyerekekkel járt itt 55 Az augusztus 20-i hétvégén voltunk Sárváron. Az apartman és környezete szép, rendben tartott és tiszta volt. Mindenhez nagyon közel volt, így az autót nem is használtuk az ott tartózkodásunk alatt. A felszereltsége is megfelelő volt. A város és a strand is nagyon tetszett, egész hétvégén programok voltak, esténként koncertek.
Összességében nagyon jól éreztük magunkat. Ajánlom másoknak is ezt a szálláslehetőséget.
2018. november 5.gyerekekkel járt itt 35 Érkezésünkkor a recepción lévő fiatalember nagyon barátságos és kedves volt, a személyzet többi tagja is segítőkész. A hotel, szoba viszonylag tiszta, az ágy kényelmes. A szobák tágasak, viszont nem volt pl. éjjeli lámpa, a TV is aránylag kicsi a szoba méretéhez képest. Az ablakkal is voltak problémák, nyitás-zárás elég nehézkes volt.
Az ételek választéka nem túl nagy, viszont ami elfogyott rövid időn belül pótolták, annak ellenére, hogy szerintem kevés volt a személyzet.