2023. október 29.a párjával járt itt 25 Többször szálltunk meg itt, meg az előző üzemeltetőnel. Iden a Református egyház kezelésébe került a szálloda, sajnálattal tapasztaltuk, hogy a szolgáltatás minőségének ártott az üzemeltető váltás: elmaradott puritán, színtelen helyiségek, minden fehérre festve. Csak a Mindig Tv 7 csatornája érhető el a szobákban, de wifi kódot sem kaptunk.
Sok apró részlet, ami rontja a szolgáltatást, így még a 2* is sok: a szekrény olyan kicsi, hogy a vállfa nem fér bele, a fesülködő asztal nem a tükör alatt van, a vizes fürdőruhát nincs hova terítenni, sőt még a fűtés is le volt kapcsolva. Az egxik éjszakát a földön aludtam, a másodikat az ágykereten. A porckorongsérvem miatt a gyógyvíz miatt jártunk ide, a puha matrac miatt még rosszabb állapotban mentem haza, mint mikor megérkeztünk. Csak szegényes kinalatú kontinentális reggelit ad a szálloda, ebédelni sincs már lehetőség, a félpanziós ellátást a Park étteremben vacsoráztuk, menü étrenddel. A szálló felszolgálója próbál figyelmes lenni, de ez sajnos átcsap túlbuzgóságba, a recepció nem tudott információt adni mikortól lehet menni vacsorázni a Park étterembe, milyen szolgáltatást lehet igénybe venni a fürdőben. Távozáskor a recepciós számla fizetésére felkészületlen, kapkodásában összekeveri a vendégeket, azt még megemlítem, hogy meg sem kérdezte, hogy éreztük magunkat.