2014. január 16.egyedül járt itt 55 Már igen felnőtt fejjel 7 félévet tanultam Győrben. Fontos volt számomra az a kényelem,hogy egész napos előadások után egyedül lehessek. Már az első félévben rátaláltam erre a helyre, és végig tanulmányaim alatt itt töltöttem havonta 1-2 éjszakát. Az egy személyes szoba ára nagyon pénztárca barát, a személyzet segítőkész.
Volt,hogy tűvel-cérnával kellett kisegíteni. Mivel nincs félpanzió tanácsot adtak honnan érdemes vacsorát rendelni. Volt hogy évfolyamtársaim is itt foglaltak szállást. Nincs messze a belvárostól a fürdőtől. Azóta is több ismerősömnek ajánlottam. amikor júniusban itt jártam sajnos nem volt üres szoba,én meg nem gondoltam hogy Győrben maradok.
2014. január 16.a párjával járt itt 45 Párommal jártunk itt. 3 éjszakát töltöttünk a Hotelban. a szoba kicsit szűkös volt. Az ágy kényelmetlen, a matrac süppedős. A szálloda elhelyezkedése annak aki Péccsel akar ismerkedni kiváló. Mivel csak aludni jártunk ide mert egész nap jártuk a várost és a környéket tulajdonképpen megfelelt.
Kihagytuk ezért a szállodában az ebédet és a vacsorát,tehát erről nem tudok nyilatkozni.
2014. január 16., csoporttal járt itt 45Decemberben ismerősökkel munkatársakkal jártam itt. Bár sokan voltunk a felszolgálás pörgős volt. A pincérek kedvesek udvariasak voltak. Nagy a választék a kajából. Érdekes és sajátságos a bútorzat. Jó hogy vannak kisebb helyiségek! a kaja ízletes és bőséges volt. A pálinkában és sörben sem csalódtunk. Máskor is jövünk!
2013. augusztus 30.családjával járt itt 45Nagyon szép igényesen kialakított és kényelmes a szálloda. Külön előny,hogy egybe épített a fürdővel. A tisztaság megfelelő. jó, hogy a hotel vendégei a 10-20 óráig tartó nyitva tartással szemben 7-22 óráig használhatják.
Ami nekem hiányzott ivóvíz a vacsoránál.
biztosan az én rossz tulajdonságom,hogy nem szeretem teleinni magam vacsora előtt édes üdítővel.