2020. december 30.a párjával járt itt 55 Viszonylag későn foglaltunk szállást. A személyzet telefonon keresztül is kedves, rugalmas, segítőkész volt. A szoba tiszta volt, a wellness részleg tágas, minden igényt kielégítő. Párok, családok is kényelmesen elférnek, megtalálják a megfelelő lazítási lehetőséget. A személyzet végig előzékeny, figyelmes, kedves volt.
A foglaláshoz kaptunk klassz programokat is. Az étteremben az ételek finomak, változatosak voltak, nagy volt a választék.
2020. február 25.a párjával járt itt 55 Fantasztikus a szálloda hangulata. Az étteremben, a wellness részlegben marokkói zene szól. A személyzet figyelmes, gyors, udvarias. A wellness minden igényt kielégít, nagy választék van a különböző szaunák, kamrák és egyéb pihenési lehetőségek között. Igénybe vettem a berber masszázst, ami a masszőrnek és a hangulatnak köszönhetően nagyon pihentető, frissítő volt.
Minden este élő zene volt. Az ételek választéka is minden igényt kielégített. Finomak voltak és változatosak. A személyzet a szálloda minden területén gyors, pontos, figyelmes volt. Első alkalommal voltunk ott, de szándékunkban áll visszamenni.
2019. december 31.a párjával járt itt 55 A szálloda közel van a Barlangfürdőhöz. Nagy, zárt parkolója van, amit ingyenesen lehet használni, ez is pozitívum. A szálloda berendezése, a karácsonyi, ünnepi dekoráció hangulatos, otthonos volt. A személyzet figyelmes, előzékeny. Az ételek finomak voltak. Mi hétköznap voltunk, ehhez képest a választék nyilván kisebb volt a vacsoránál, de így sem lehetett panaszkodni.
A tisztasággal sem volt semmilyen problémánk. A szállodában az ár/érték arány egy akció keretében nagyon megfelelő volt. A wellness részleg gyönyörű, elég nagy is, bár ottjártunkkor egy váratlan elektronikus meghibásodás miatt a melegvizes medence nem üzemelt egy teljes napon át. ( Ez nem a szállás hibája ). Amit hiányoltam a szállodában, hogy nincs egy olyan helyiség, ahol szabadidő eltöltésére lehetőség van ( valamilyen játékasztalra, csocsóra stb gondolok). Igazából egyetlen problémánk volt, hogy a szobánk a folyosó végén az utolsó volt. A fürdőszobában nagy az üvegfelület és emiatt nagyon hideg volt a helyiség, de a szobában sem volt túl meleg. Gondolom korábban erre már panaszkodhattak az ott megszálló vendégek, mert volt bekészítve egy elektromos radiátor, amit használtunk is. Összességében akciós hétköznapi pihenésen voltunk. A szállás csomag értékéért figyelmes, kedves kiszolgálást, elegáns környezetet, barátságos légkört kaptunk. Bátran ajánlom mindenkinek.
2019. július 13.családjával járt itt 55A hely elegáns, letisztult, fiatalos, hangulatos. A személyzet kedves, mosolygós, figyelmes, gyors. Nagy a választék a reggeli ételekből. Az étel szervírozása, tálalása gusztusos, az étel finom. Bármilyen felmerülő kérést igyekeznek kielégíteni. A hely alkalmas családdal, barátokkal, akár üzleti partnerekkel történő étkezésre, találkozóra.
2019. június 13.családjával járt itt 55 Az étterem bejárata nem ígér annyit, mint a belbecs tartalmaz. Nagyon kellemes hangulatú, családias a légkör. Az alkalmazottak gyorsak, kedvesek, precízek. Az asztaloknál többször érdeklődnek, hogy minden rendben van-e. A magyar konyha ízeit, remekül ötvözik az olasz és a mediterrán ízvilággal. Fantasztikus ízekkel lepik meg a vendégeket.
Sok terméket ( pl. kenyér ) maguk állítanak elő, tehát házi, kézműves alapanyagot használnak. Az ételek isteniek, érdemes betérni. Asztalt foglalni nem árt!
2019. március 22.a párjával járt itt 55 Hétközben vettük igénybe a szálloda szolgáltatását 2 éjszakára, mert el akartuk kerülni a zsúfoltságot, pihenni szerettünk volna. A szálloda tiszta, rendezett. A személyzet gyors, kedves, igyekeztek minden kérésünket teljesíteni. A szolgáltatásokkal elégedettek vagyunk.
Táblákkal jelzik étkezésnél az ételek esetleges allergén hatását, így el lehet kerülni az étel allergia miatti problémákat. Másodszor szálltunk meg itt, de még visszatérünk véleményem szerint.
2019. január 17.a párjával járt itt 45 Az épület új építésű, csodás. A beltér és a kültér egyaránt luxus kényelmet nyújt télen-nyáron egyaránt. Ami számunkra kellemetlen volt, hogy az ablakpárkányok tele voltak elpusztult háziléggyel. Mivel utószezonban voltunk ( szándékonsan, h. tudjunk pihenni)tudtuk, hogy kevesebb vendég lesz.
A kevesebb vendég értelemszerűen kisebb ételkínálattal járt. Számunkra ez volt a negatívum. Azonban a személyzet, kedves volt, a wellnes fantasztikus.
2018. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 55Az étterem terasza az egyszerű eleganciát képviseli. Mádra érve az első épület, amit meglátunk. A személyzet előzékeny, az ételek fantasztikusak. Az ételadagok is bőségesek. Előételt szolgálnak fel, az ételre történő várakozás idejére. Az ételek minőségi alapanyagból készülnek. Az étlap rövid, átlátható. Kiváló hely!
2018. augusztus 1.a párjával járt itt 45 Sajnos csak a szálloda 3 csillagos szárnyában kaptunk szobát. Így a szálloda wellness részlegét csak külön térítés ellenében használhattuk volna. Igaz, kaptunk belépőt a Várfürdőbe, amit korlátlanul használhattunk. A szobák tiszták voltak, a személyzet előzékeny, az éttermi kiszolgálás, az ételek minősége kifogástalan, finom.
Még az ételintoleranciámmal is tudtam minden nap változatosan étkezni. Ami kifogás lenne részemről ( szerintem mások is értékelnék és nem igényelne nagy beruházást a szálloda részéről ). A régi szárnyban a hagyományos szobaajtókhoz tartozó kulcsokon a szoba számot 1 fa karikába gravírozták. Minden ajtónyitáskor az nagyon zavaró, hogy ez a fa karika az ajtólaphoz csapódik hangosan. Lehet, hogy csak szőrszálhasogatás, de ha a szomszéd szobákban lakók is közlekednek, használják a kulcsot az éppen pihenő vendégeket ez zavarja.
2013. szeptember 23.a párjával járt itt 55 Nagyon színvonalas, elegáns, minden kényelmi szempontot figyelembe vevő szálloda. A személyzet nagyon figyelmes, a kiszolgálás magas szintű. Az étkezések, az ételek minősége, mennyisége, a választék lenyűgöző volt. A menüsor több ételtípust tartalmazott, minden igényt kielégített. Az ételek nagyon finomak!
Valóban minden szolgáltatás a vendégek kedve és igénye szerint van, hogy az ott töltött néhány nap a pihenést, kikapcsolódást szolgálja. Talán csak 1 apróságot hiányolok, ami lehet, h. van csak nincs róla tudomásom 1 közösségi helyiség különböző játékokkal ( billiárd, darts stb. ) Egyébként mindennel elégedettek vagyunk, jó szívvel ajánljuk mindenkinek a szállodát!