2022. február 7.családjával járt itt 55Szuper ételek, udvarias személyzet, gyönyörű kilátás a Dunára a fedett teraszról.Újra megyünk.
2017. október 15.a párjával járt itt 45 A szálloda kiváló, az étterem szintén. Udvarias személyzet, A fűrdési lehetőség is nagyon jó, gyönyörű, óriási jakuzzi, nincsenek az emberek egymás ölében, tökéletes. Ami nekünk nem tetszett, hogy nincs fedett, kijelölt dohányzó hely, hanem a szàlloda ajtajától 5 m-re ki van jelölve a dohányzás helye, ha esik, ha fúj,ott állnak az emberek, hát röhejes!
! Csikktatró a szemetes oldalán van, amibe kb. 10 db csikk fér el, a többi 200 a földön hever. Ezen változtatni kellene, mert régen is volt pl olyan helység, ahol lehetett dohányozni.
2017. július 17.a párjával járt itt 45Nagyon kedves, udvarias a személyzet, a szobák tiszták, kényelmesek az àgyak, a jakuzzi kiváló. Ami nem volt szimpatikus, a masszírozó hölgyek kedvessége, hát az kicsit kifogásolható, ennek ellenére a masszirozást kiválóan végezték, de abból a rövid időből is lecsíptek.
Az ételek megfelelő mennyiségűek, és finomak voltak.
Összességében jól éreztük magunkat, nem kizárt, hogy máskor is megyünk.
2016. április 23.gyerekekkel járt itt 35Fiammal voltunk ebédelni, egy meghirdetett bónuszt vásároltam tőlük, Skanzen-tál 2 személyre. Sajnos nem váltottàk be az igéretüket, mivel a meghirdetett ételből 2 tétel is hiányzott, és az eredeti árán semmiféle képpen nem vásárolnám meg az ételt. De amit feltálaltak, az finom volt, udvariasak voltak a pincérek, de mégsem volt az igazi. Többször nem megyek ebbe az étterembe.
2014. október 31.családjával járt itt 55 A Budakalászon lévő Műller Panzió és Étterem mindíg tiszta, náluk a vasalt abrosz természetes, igaz, hogy az étel választékuk nem óriási, de bármikor mindíg frissen, finoman elkészített ételekkel várják vendégeiket. Ha valaki tudja előre,hogy mikor szeretne hozzájuk menni, kérésre a tulajdonos bármilyen étel elkészítését vállalja, olyanokat is, melyek nem szerepelnek az étlapon.
Bárkinek merem ajánlani,családosoknak is,mert megfizethető,és NAGYON TISZTA, ami számomra fontos.
2014. augusztus 4.családjával járt itt 55A panzió tiszta, udvarias a személyzet, a reggeli többfogásos, külön kérésre bármit elkészítenek, ami nincs tálalva, / rántotta, stb. /
A tulajdonos megbízható, az előre megbeszéltek szerint történt a szoba választása.
Nem jutna eszembe másik szállást keresni legközelebb sem.
Köszönjük a tulajdonosnak, és személyzetének.