Megfordult a fejünkben mégsem sikerült az,hogy inkább hazamegyünk,de akkor buktuk volna a befizetett foglalót. Na jó,hozzuk ki a helyzetből a legjobbat! Hogy ez nem sikerült,köszönhető a tulajdonos ordenáré viselkedésének. Más vendégekkel beszélgetve kiderült,nem egyedi a problémánk az elhelyezést illetően. Később a szilveszter est igazán jól sikerült-vacsora ,zene,tánc,jó társaság,látványos tűzijáték. De jött a fekete leves:a főnök ledorongolt bennünket,hogy hallotta,panaszkodtunk a szobára. Újabb tiráda után,hogy mi rontjuk a hotel hírnevét, kijelentette,hogy többé ne menjünk a szállodájába. Eszünkben sincs-válaszoltam. Megjegyzem,ő,saját maga az,aki megtesz mindent azért,hogy rossz híre legyen a helynek. Más alkalommal,a wellnessben,ami egyébként nagyon kellemes része a hotelnek,ért a következő atrocitás Ő urasága részéről. Törődésnek mutatva a zaklatást,odáig fajult a dolog,hogy tűrhetetlen hangnemet használva (b. . . . . a meg),újra kifejezte,hogy nem kívánatosak vagyunk a műintézményében. Majdnem megfutamodtam,aztán úgy gondoltam,hogy nem adom meg neki ezt az örömet,és maradtunk. Egyébként naphosszat a vendégek között nyüzsgött,hátha valami hibát talál,akár a személyzet,akár a vendégek részéről,folyamatosan osztott mindenkit. Mindeközben a saját maga által hozott szabályokat ő maga nem tarja be. A vendégeknek a wellnessben a papucsot a bejáratnál kell hagyni,és mezítláb mászkálni,míg ő,utcai cipőben,még a cipőre húzandó,az ajtóhoz odakészített nejlont sem használva járkál odabent. A neve előtt ott van a Dr. ,amit talán arroganciából szerzett bunkológia szakon. A személyzet mindazonáltal kedves és készséges volt,de a mosoly mögött az arcukon a rémület árnya ült. Vajon miért? Az ételek is rendben voltak,a konyha nem igazán EU. -s felszereltsége ellenére. Ízletes volt minden,amit kóstoltunk. Nagyon kedves ismeretségeket kötöttünk néhány vendég személyében,aminek nagyon örülünk. Összegzésképpen:sokan tesznek ilyentájt újévi fogadalmakat,amiket aztán vagy betartanak,vagy nem. A mi újévi fogadalmunk,amit garantáltan betartunk,hogy a Hotel Balaton nem szerepel a jövőbeni terveinkben.