2022. október 11.a párjával járt itt 45 2022. 10. 09 vasárnap 16óra körül voltunk ebédelni
szerencsére volt hely. a választék nekem megfelelő volt. a filézet csirkecomb és a cordon blue karajból sajtal nekem bejött finom volt . érdekes volt hogy kérdeztem a gomboc milyen turost mondtak nekem de kokuszgolyó volt.
az aranygaluska lehetne finomabb sokkal de sokkal több dióval de mivel a választék elégséges tudok helyette mást is enni. a kiszolgálás gyors volt és elözékeny a mosdó tisztasága kiváló. biztosan ha legközelebb kecskemétre megyünk ide biztosan megint betérünk
2022. október 11.a párjával járt itt 55 2022. 10. 10 délkörül voltunk feleségemmel a százéves után mivel ott az eladók hozzá állása kívánnivalót hagy maga után
az eladok hozzá állása 5. sütik szépek és nyálcsorgatok . feleségem 2 szelet sütit kostolt meg neki mind a kettő nagyon bejött mindenre csak a legjobbat tudta mondani.
nekem sajnos annyira nem jött be én azt gondoltam más izű lesz szerencse hogy csak én 1 szeletett kértem. mindenkinek csak ajánlani tudom a fagyi is nagyon finom volt a feleségemnek. én nem nyilatkozom mivel nem ettem a mérete miatt én a 10dkg gombocot szeretem kizárolag és csak 1 gombocot mivel hatalmas. nagyon zavaró a sütin a vax jó lenne ha ott fogyasztom annélkül kapnám. meg az is zavaró volt hogy kiirták hogy ha elviszem szoljak az áfa miatt jó lenne ezt előre tudnom mert nem tudom hogy ha ott fogyasztom akkor az 5% áfa vagy ha elviszem igy a 20%. drágaság olcsoság nem igazán mindegy nekem
2022. október 11.a párjával járt itt 15 2022 10 10 hétfön délkörül voltunk a cukrászdába sajnálom hogy az eladok illetve közülük a fekete hajú erdélyi kinézetű nincs udvarias válaszra nevelve. nem volt kiirva hogy kérdezni nem szabad érdemes lenne a tulajdonosnak próbavásárlot megbizni ellenörzésre és a nem oda valokat eltávolítani mert az hogy drága valami az egy dolog de az udvarias kiszolgálás az már elemikövetelmény lenne.
biztosan nem fogom ajánlani és ha valamikor is arra vinne az utam nem fogom beteni a lábamat nehogy már az eladók beszélgetését megzavarjam. a tulajdonos nézze meg hogy a másik cukrászdába mennyivel több vendég van ugyan abban az időpontba valoszinüleg ott kedvesebbek az eladok. inkább eszek máshol mást és finomat 3 szelet süti árából [moderálva - a szerk. ]
2022. szeptember 7.a párjával járt itt 45 sajnos nem néztem utána hogy pontosan hogyan is néz ki kivülről a szomszédház. ezt csak a keritetlenségre értem teljesen belátni ami nekem zavaró hülye voltam egészen. hogyan is gondolhattam hogy egyetlen egy házikó lesz. még szerencse volt hogy szeptemberbe mentünk igy a szomszéd nem nagyon zavart.
mivel nem sok volt a dézsafürdő nekem tetszet igaz a létra nincsen rögzitve ami baleset veszélyes még valaki a nyakát töri. de ez legyen a tulaj baja ha valaki e miatt birosághoz fordul. a 2személyes reggeli /4000ft/fő nagyon de nagyon kevés volt számomra hiszen én a svédasztalos reggelit szeretm. a tulajdonosnak ez bőséges volt mivel ezt irta nekem. ha tudom hogy ilyen kevés akkor nem kérem igy nincsen csalodás és méreg. a ház nagyon tiszta szép rendezet. a bejárati ajtókat nem lehetett kulcsra zárni még szerencse hogy kevés nincs besurranó mint máshol. a wc nagysága kicsivel lehetne nagyobb meg az emeleten lehetne + fürdő ha többen mennek egyszerre oda. én biztosan nem megyek ide legközelebb más helyett keresek. nappali és a konyha felszereltsége kiváló. a wifi kodot jó lenne már a foglalás után érkezés elött megkapni mivel csak másnap reggel vettem véletlenül észre. digimobil hol volt hol nem amiről természetesen a tulajdonos nem tehet. de ha hivom és irok akkor legalább vissza hivhatna. nem birom a reggelit megemészteni. olyan kevés és szerettem volna visszaküldeni mert nem szeretem ha rossz érzésem lesz a végén. mivel nem lehet csunyát irni próbáltam igy leirni igy nem sért meg senkit csakis engem. a bőséges legyen bőséges lehet hogy nagycsoportos oviba ez elégséges de nekem nem. ajánlani meg csak annak fogom akivel kiakarok tolni. pozitiv hogy van infra szauna és merülő dézsa de mivel kivülről teljesen belátnak igy elégé zavaró ruha nélkül. van 2db sup ami jó de amit levittünk a tóra annak nem volt kötele ha leesik róla a próbálkozó igy féltünk hogy elmegy. az is tökéletes hogy volt mentőmellény bár ezt is a leírásba irhatták volna mivel szaladgáltunk hogy szerezzünk egyett vasárnap indulás elött. ja és a földszintiszobába nem volt akasztos szekrény csak pakolos
2022. május 24.családjával járt itt 35sajnos csak utolag tudtam meg hogy itt kapható a hires super vékony tésztáju pizza nekem nem jött be ha előre tudom akkor jeleztem volna hogy nekem jó ha dupla olyan vastag a tészta egy picit el is égették a csirke rajta kemény volt az árlapon nem volt feltüntetve az üditő mennyisége / az egyik márka mennyisége ez inkább az én hibám / sajnos ezt választottam
mivel ez nem a reklám helye igy nem irom le hogy én inkább hova szeretek járni ott még nem csalodtam
pár nappal késöbb reklamáltam udvariasak voltak felajánlották hogy legközelebb kapok 50% kedvezményt de sajnos nem tudok vele élni
1 hónappal késöbb vissza tértem az étlapon még mindig nem szerepelt hogy super vékony a pizza tésztája ami nekem fontos info lenne illetve a mások álltal biztosan jól ismert márka név alatt futó rostos üdító mennyisége is
weboldalukon szerepel hogy a vékonyság nagyon hires olaszországba
én sajnos a korlátlan fogyasztást részesitem elönybe kevesebb egy pizza áráért pl 1 órán keresztül annyit ehetünk amennyit csak akarunk
a kiszolgálás viszont osztályon felüli
2019. augusztus 16.egyedül járt itt 25 nincs szándékomba senki munkáját negatívan itélni de sajnos nekem ismét nem ízlett többet nem próbálkozok
2019. 08. 16 15.
10 körül betértem mivel az orrom elött ment el az 53 autóbusz
gondoltam a nagy nevű hírű Auguszt cukrászdával kisérletett teszek
kérdeztem az eladótól hogy a sütiket illetve a fagyit hol csinálják mert a kossuth lajos utcai cukrászda már a multkor nem jött be nem izlet a fagyi de mivel én + 3 fő voltunk és semelyikünknek igy megnyugodtam hogy nem én vagyok a rossz indulatú
megnyugtatott hogy itt sokkal finomabb
kértem egy gombocot aranygaluska fantázia nevűt ami nagysága elég pici volt nem volt nálam nagyitó kérdeztem hogy súlyra mennyi megnyugtatott hogy a tölcsérbe is van még belőle de a súlya nagyon kevés volt csak 4dkg én a 8-10 dkg adaghoz vagyok szokva
de a lényeg ha finom lett volna akkor kárpotolt volna mert a rosszból [moderálva - a szerk. ] akár kicsi akár nagy nem kérünk
érdekelne hogy mi is ebben az aranygaluska mert nem tudtam felfedezni
de többet nem megyek 2 próba után nekem elég ennyi is
a fagyi kicsi az ára viszont sok
ahol én nyalok ott 220ft/ 8-10dkg egy adag de szerintem több bár ott is volt olyan fantázia fagyi ami nekem nemizlet de akkor legközelebb kértem mást ami viszont finom volt
2019. június 11.gyerekekkel járt itt 15sajnos nekem nem tetszett legalábbis amit fogyasztottunk a mai nap 5 gomboc fagyi egy pohár friss narancslé és 2 pohár limonádé
a fagyi finom hideg de az ize nagyon pocsék az árához képest vidéken még a legkisebb településen is sokkal finomabb a limonádé pocsék inkább citromos viz mint limonádé egyedül a narancslé ami elfogadható volt soha többet nem megyünk oda
viszont a mellékhelység tiszta és jó illatú
mivel keveset fogyasztottunk igy az átlag 1000ft/fő
2019. április 15.a párjával járt itt 35 utoljára vagy 15 éve jártam itt a családdal sajnos a mainap
2019. 04. 15 hétfő is ide tévedtem de szerintem majd 15 év múlva lehet hogy megint
a wc-be nincsen légfrissitő ezért kellemetlen a szag
nem tudok megbékélni a szervizdijjal ha kérek egy szelet sütit amit ki is fizetnék egyből akkor miért kell ezért külön szervizdijat is fizetnem
lehet hogy rosszul emlékszem de a bpesti más egységükben [moderálva - a szerk.
] ilyen nincsen oda szivesen betérek
a kiszolgálás egyébként jó
a süti finom
2019. április 10.a párjával járt itt 15áprilisba 3 alkalommal próbáltam kimondottan ezért mentünk hogy együnk gyrost sikertelenül
mindig pont előttem fogyott ki
18-19 között csalódtam bennük így mostantól jó szívvel nem tudom ajánlani mivel kárt okoztak nekem
jeleztem nekik hogy értékeltem az első alkalommal hogy milyen jó és ajánlani tudom a második alkalommal szoltam hogy csalodtam és legyen zárásig mindig gyros
a 4 alkalommal szoltam hogy sajnos negatívra értékelem majd öket
mivel 3 alkalom hogy nincs amikor megyek
elég furcsa hogy egy gyrosososnál nincsen ami kellene hogy legyen igy elmentünk máshova enni egy gyrost
2019. március 25.családjával járt itt 452-3 havonként szoktunk a családdal enni ha már ott vásárolunk
idáig mindig friss meleg
szeretem hogy a menű körettel és savanyúsággal együtt van
sajnos van ahol mindenért külön kell fizetni
italt nem fogyasztottunk azt mindig a sparba veszem meg
max kávét
általában tömeg van nehéz helyett találni
sajnálom hogy a parkolásért fizetni kell még akkor is ha vásárolok
lehetne olyan hogy 2 óra ingyen