2019. április 30.a párjával járt itt 55 Csodálatos gondozott környezetben elhelyezkedő kúria tökéletesen kielégíti a pihenésre vágyó vendégek igényeit. A személyzet kedves és udvarias. Az étkezés választékos volt és nagyon ízletes. A szoba nagyon kényelmes volt. A tisztaság átlagon felüli az egész szállóban illetve az egész kastélykertben.
Aki nyugalomra vágyik, elvonulva a városok zajától, annak bátran tudom ajánlani. Talán hiányosságként a szűkös TV csatorna kínálatot találom (bár ez vendégenként változó lehet)
2019. március 27.a párjával járt itt 35 Az internetes leírás alapján, nagy várakozással néztünk egy romantikus pihenés elé. Jól esett a török teával való fogadtatás. Ahogy a szobába léptünk látszólag minden rendben volt, a kipakolás és a kényelembe helyezkedés közben jöttek a problémák: Fürdőszobában nem volt a mosdónál polc, nem volt hely a tisztálkodó és kozmetikai szereknek.
Tusolóban gyönyörű zuhanypanel, melyen a csaptelep karja le volt törve, igy alig tudtuk használni. Tusolóban a tusfürdőt csak a zuhanytálcában lehetett tartani, a polcnak vagy fogasnak csak a helye volt meg. A zuhanykabin tömítése katasztrofális, zuhanyozás után állt a víz a fürdőben. WC-papír tartónak és fogasoknak még csak a helyét sem találtuk. Wellness részlegben a tusoló állapota szintén katasztrofális, kettőből 1 használható de csak hideg vízzel. A személyzet kedves és udvarias. Az ételek ízletesek voltak.
2019. február 24.a párjával járt itt 55 Párommal januárban, holt szezonban töltöttünk egy kellemes hetet a hotelban. Kevés volt a vendég, így a welness részleg adottságait maximálisan ki tudtuk használni. A személyzet előzékeny volt, nem zavarta, hogy már megint nekünk kell beindítani a szaunát vagy a pezsgőfürdőt. A masszőr mindig időre megérkezett és alaposan átmasszírozta fáradt izmainkat.
A félpanziós ellátás is kiváló volt. A személyzet maximálisan előzékeny és udvarias volt, mindennel nagyon meg voltunk elégedve.
2014. december 14.a párjával járt itt 55 Közvetlenül az őszi szünetet követő napon voltunk Kőkapun. (Pár nappal korábban akartunk,de teltház volt. )Ebben az időpontban viszont csak mi voltunk vendégek a párommal, de ezt a kiszolgálásban ellátásban hátrányosan nem tapasztaltuk. A Hely és a környék a nyugalom szigete volt. Aki a csendre nyugalomra vágyik, annak csak javasolni tudom.
Gondolom, hogy más időszakban más ez a hely, ezért ha módom lesz rá még visszatérek, mondjuk egy tavasz végi pihenésre. Tetszett, hogy az éttermi választék a helyi ill. környékbeli főleg vadételekből tevődött össze.
2013. december 2.a párjával járt itt 25 November elején jártunk itt, sajnos a kedvenc szállodánkban nem volt hely az ünnepek miatt. A legtöbb internetes szálláskereső portálon, felbukkant a Bástya hotel ajánlata, én ídő szükében itt foglaltam szállást, bár ne tettem volna. A szoba olyan kicsi volt hogy, 2 szék és 2 éjjeliszekrény helyett csak 1-1 volt a szobában.
(Egy ágyas szobának megfelelt volna. Minek kellett bezsúfolni a második ágyat? ) Az ágybetét olyan kemény és hepe-hupás volt, hogy azt már a hajléktalan szállókról is kidobták volna, mert a hajléktalanok inkább visszamentek volna aludni a híd alá. (201-es szoba) Egyéb szolgáltatást idő hiányában nem vettünk igénybe, mégha a csomagárban benn is volt, de a fentiek miatt nem is bánjuk. A személyzet egyébként udvarias és szolgálatkész volt, bár ez minket nem vigasztal, hogy nem tudtuk magunkat kipihenni.