2014. augusztus 26.a párjával járt itt 45 2014. augusztus elején jártunk férjemmel ebben a szállodában. Nagyon kellemes környezetben helyezkedik el. Az indulásunk elotti napon kaptunk egy e-mail-t, szeretettel várnak minket, és a bejelentkezést megkönnyítve megtehetjük azt e-mail-en a csatolt nyomtatványon. Ezt megtettük, így a bejelentkezés gyorsan ment.
A szoba nem volt nagy de barátságos volt. Az viszont egy kicsit meglepett minket, hogy a mosdó a szobában volt, a tükör megvilágítása gyenge. A wellness részleg sokoldalú, kellemesen kialakított. Az ételek jók voltak, a svédasztalnál egy kicsit szűk volt a hely. Amit hiányoltunk, hogy a kertben lévő bár nem működött. Elsősorban a gyerekeknek mindenféle program van, játszóház, kalandpark. A kis babával érkezőknek biztosítanak mindenféle felszerelést. A japán kertben kellemes sétát lehet tenni. kijelölt energiapontok vannak, sok kihelyezett napozó ágyakkal és kosarakkal.
2014. január 16.a párjával járt itt 55 Októberben 3 éjszakát töltöttünk férjemmel a Hotel Narád szállodában. Nagyon kényelmesen berendezett nem hivalkodó, apróbb részletekre is figyeltek a szobák felszerelésénél. Az étterem elegáns,az étel nagyon ízletes( inkább házias jellegű) volt bő választékkal. A wellness részlege többféle szaunát, só medencét is tartalmazott a megszokottakon kívül.
Nyáron a wellness részből napozó teraszra lehet felmenni. Egy kisebb kalandpark is tartozik hozzá, biciklit is lehet kölcsönözni. Mindez egy szép környezetben van, minden szoba panorámás. Jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek.
2013. április 24.a párjával járt itt 55 Négy kellemes napot töltöttünk a hotelben. Nagyon kellemes környezetben fekszik a kastély, szép, ápolt kert veszi körül. A szobák tiszták és szépen, modern bútorzattal berendezve, míg a közös helyiségek, szalon, nappali, könyvtár a régi időknek megfelelően. Speciális étkezésünk volt, ami egy méregtelenítő kurát jelentett.
Nekük nagyon izlet ez a menű, csak mellette nem lehetett nassolni. Viszont a szobába be volt készítve a tea, a hallban lent gyümölcstálat helyeztek el. A személyzet nagyon kedves volt, kéréseinket teljesítették, rugalmasan álltak a dolgokhoz. Az étterem különlegesen van kialakítva a föld alatt, de mégis világos. A wellnes részlege nem nagy de kellemes több minden van benne. Jó volt mert nem voltak sokan, kellemes pihenés volt
A környéken akár gyalog, akár biciklivel is lehet kirándulni. Érdemes kipróbálni!