2017. október 29.barátokkal járt itt 25 10 fős társasággal töltöttünk az étteremben egy délutánt szombaton. Előzetesen lefoglalva az asztalt. Előző napon 2x telefonált az étteremből valaki, hogy nem tudnak a társaság részére külön számlát készíteni. Fizessünk egyben és majd osszuk el. Nem lehet kártyával fizetni! ! !
Sajnos az előzetesen 14 főre foglalt asztalból 4-en nem tudtak eljönni, ezt telefonon jeleztük az étteremnek. Amikor az asztaltársaságunkból 8 fő már megérkezett és helyet foglalt, egy középkorú felszolgáló - ő volt az asztalunkhoz beosztva - flegmán odavettette, hogy "remélem nem ennyien lesznek! " Mi mondtuk, hogy még 2 fő várható - hamarosan meg is érkeztek egyébként. Nevezett felszolgáló modora és hozzáállása a délután hátralévő részében is lekezelő és flegma volt. Egyértelmű utalást tett arra, hogy ugyan rendelje már meg mindenki egyszerre amit akar, ne külön kelljen szaladgálni a rendelésfelvétellel. Az étlapot gyakorlatilag állandóan el akarta vinni - gondolom, hogy ne rendeljünk? - vagy nem értettük, hogy miért. Az ételek amúgy finomak, a hely is szép berendezésű, igényes. A felszolgáló hozzáállása elfogadhatatlan, ahogy az is, hogy nem készítenek külön számlát és nem lehet kártyával fizetni. Nem volt teltház és minimum 5 felszolgáló volt. Szval nem értem. Az árfekvés az ételek mennyiségéhez mérten igen magas. Biztos, hogy nem megyünk többé. :(