2024. szeptember 21.a párjával járt itt 55
Sokadszor visszatérő vendégek vagyunk. Maximálisan elégedettek a szálloda személyzetével, az ellátással, a szolgáltatásokkal. Aki barátságos helyen szeretne pihenni, szeretettel ajánlom számára a Belenust bármelyik évszakban.
2023. szeptember 24.a párjával járt itt 25Kényelmetlen retro, fonott műanyag székek mindenütt, a szobában nincs asztal, fürdőben konnektor 220 cm magasan. Ételek fantáziátlan, ebéd cipőtalp mártással vagy nélküle. Fürdő 10-17ig nyitva, fél óra sorállás jegyért.
Korona Panzió válasza
Tisztelt Hölgyem!
"Értékeléséből" süt a rosszindulat, és sok butaságot is tartalmaz! A szobában és a teraszon is van asztal illetve mindenhol 2-3 éves modern rattan székek vannak. Lehet, hogy ez Önnek otthon már retro kategória de szerencsére a többi vendég maximálisan meg van elégedve a szobák felszereltségével és az étkezéssel is.
A fürdő nyitva tartására nincsen ráhatásunk így erre nem is szeretnék reagálni!
2023. október 3., Korona Panzió, tulajdonos
2022. december 28.a párjával járt itt 55Itt töltöttük az ünnepeket. 3 csillagos ár, messze 4 csillagos ellátás. Jó programok, kedves személyzet, kiváló ételek, otthonos érzés. Köszönjük , visszajövünk!