2018. március 8.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már többedszere járunk az étteremben, mindig szívesen térünk vissza!
A fogadtatás annak ellenére, hogy vasárnap ebédre érkeztünk segítőkész volt. A kiszolgálás gyors és udvarias! Az étlap korekt, mindenki tudott a kedvére választani, az ételek minősége ízletes, mennyisége megfelelő.
Mindenkinek jószívvel ajánlom!
2017. szeptember 20.gyerekekkel járt itt 25Kellemes helynek igérkezett a Csárda, "marasztaltak" is minket három órán keresztül! Padig mentünk volna tovább a programunkra.
Rettenetesen lassú volt a kiszolgálás. . .
Szólni kellett, hogy rendelni szeretnénk végre. Az ételekre is vártunk rendesen, jól meg is éheztünk közben. Az adagok nem túl nagyok, elfogadható ízüek, a kiválótól messze vannnak.
Nem kivánkozunk többet vissza.
2017. március 29.egyedül járt itt 55Kellemes tiszta, kényelmes, pihentető környezet.
Jó és változatos a wellnes, élményelemek folyamatos működtetése, gyógyvíz minősége kíváló.
2016. október 19.barátokkal járt itt 55 Régi idők hangulatát idéző tradicionális hely! Ahogy belépünk megfog a söröző-étterem hangulata. Kellemes udvarias a fogadtatás, szíves a vendéglátás. Finom a csapolt sör, ízletesek, finomak az ételek. Az étlapon nagy a választék, minden injenc talál kedvére valót! Az ételek tálalása szemet gyönyörködtető.
Többfélét rendeltünk és egyikünk sem csalódott! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
2016. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szállásunkra tartva álltunk meg a Kantár Fogadónál. Saját parkoló, mutatós porta. A fogadtatás nagyon kedves, beöltözött udvarias, szolgálatkész pincérek. Tiszta, rendezett, faragott bútorú, népi hangulatot árasztó külső terasz és azonos stílusú, világos belső tér fogadott. Gazdag étlapon mindenki talál kedvére valót.
A kiszolgálás gyors, szakszerű. Az ételek szépen szervitázottak, finomak. Jó nagyok az adagok! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Szép fényképekkel ellátott, belső és külső térben történő felszolgálás.
A pincérek udvariasak, gyorsak, segítőkészek.
Aki szereti az egyszerű, ízletes leveseket, főételeket, az olcsó, több választásos menüt, annak ajánlom.
Frissen készülnek az ételek, ennek ellenére nem kell sokat várni.
Nagyok az adagok, a maradékot szívesen becsomagolják.
2016. május 5.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kedves fogadtatás, tisztaság, szépen berendezett, új étterem fogadott minket. Szerencsénkre foglaltunk asztalt, mert vasárnap és Anyáknapja révén, a déli órákban pillanatok alatt megtelt az étterem. Udvarias, segítőkész kiszolgálásban volt részünk. A nagy forgalom ellenére hamar megkaptuk a rendelésünket.
Választékban gazdag az étlap, az adagok óriásiak, izlésesen szervirozottak, az ételekfinomak és az árak helytállóak!
2016. március 31.a párjával járt itt 55 Kellemes, udvarias a fogadtatás. A szoba, fürdőszoba rendes és tiszta. A wellness kényelmes, szinte állandóan működnek az élményelemek, pihenőszékek száma nagy, jó a szauna részleg. A külső rész, a benti medencéből közvetlenül átjárható. Sajnos a gyerekmedencén kívül is engedik a labdázást, ez a nyugodt kikapcsolódást zavarhatja.
Az étteremben nagy a választék, az elfogyott ételeket folyamatosan pótolják. Nagyon jól éreztük magunkat, szívesen megyünk máskor is!
2015. február 25.a párjával járt itt 55 A kedves és udvarias bánásmódban volt részünk végig ottlétünk alatt. A szálloda ízléses berendezése, tisztasága, jó illata fogadott mindenhol. A wellness részleg élmény medencéje folyamatosan, több elemmel működött. A szaunák, a só szoba, a kényelmes baldachinos ágyak, nyugágyak a pihenést, kikapcsolódást szolgálták.
Az éttermi szolgáltatás, a délutáni kínálás választékos és finom volt. Köszönjük a figyelmet, kiszolgálást!
2014. október 16.gyerekekkel járt itt 45 Kedves fogadtatás, izlésesen berendezett szálloda, kényelmes szoba, tisztaság mindenhol. Sok a szúnyog és a poloska, a szellőztetéssel vigyázzni kell, mert könnyen beszabadulnak a szobába. Welness csalódás, mert az élmény elemekből nagyon kevés van, az is szétszórtan. Nagyon ritkán működnek, a legtöbb óránként.
Vándorolni kell medencéről-medencére és reménykedni! Sokan beugrálnak, üvöltöznek a medencékben, a személyzet nem szól érte! Pihenésről itt szó sem lehet. Ragyogó, ötletes a sószoba, a játszóházak, a szaunák, a szauna szeánszok. Az étlek finomak, feltöltik azonnal, ami elfogyott. A választék azonban lehetne nagyobb. A személyzet mindenhol kedves, segítőkész, udvarias. Köszönet Nekik!