2015. november 5.gyerekekkel járt itt 15Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A bejáratnál az autóval tétovázva (parkoló helyet keresve) aggresszíven ledudált egy uriember a fehér 7es BMW-ből, akiről később kiderült, hogy tulaj de az étteremben egy elnézést sem kaptam miután látta, hogy végül nála fogyasztunk.
Kis gyerekkel voltunk az egyik pincér közölte, hogy a vendégek előtt a sarokban etesse meg a párom a babát, mert a tulaj nem örülne ha a többi terem egyikében (minden helység üres volt, mikor ott jártunk), felkapcsolnánk 100 égőt (15p-re)! ! ! Végül egy rugalmas és végtelen segítőkész pincér mentette meg a helyzetet, aki abszolut szimpatikus volt és helyén kezelte a kialakult feszültséget. Mindezt tetőzte a főpincér azzal, hogy a számlát az orrom alá dugva, az adott sort mutatva közölte: A VÉGÖSSZEG A FELSZOLGÁLÁSI DÍJAT NEM TARTALMAZZA. Elképesztő parasztok dolgoznak ott, ilyen megalázott helyzetben sosem voltunk. Korábban egy céges rendezvényen jártunk itt már 5-6 éve, akkor hibátlan volt, most egy ellenségemnek sem ajánlanám.