2014. június 5.a párjával járt itt 45Fürdőhöz közel,viszonylag könnyen megközelíthető és nagyon csendes, gyönyörű környezetben van. Zárt udvaron ingyenes a parkolás és a Wifi. A házigazda nagyon kedves. Rugalmasan állnak az érkezés-távozás időpontjához. A kategóriájában nagyon kedvező árért. Közelben van Siklósi vár, amit érdemes megnézni. Ezen kívül Villányi borvidék, ami szintén nagyon szép.
2014. május 23.a párjával járt itt 45Nagyon kedves fogadtatásban volt részünk, a párommal töltöttünk el egy éjszakát. Valóban azt kaptuk, ami a leírásban szerepel. Csendes, nyugodt környéken van, de egy picit nehéz volt odatalálni. Ingyenes a wi-fi és a parkolás (zárt udvaron). A központhoz, fürdőhöz közel van. OTP Szép kártya elfogadóhely és a színvonalához képest olcsó. Bárkinek ajánlom!
2013. október 16.a párjával járt itt 55 Párommal szeptember végén egy hétvégét töltöttünk a hotelben. Nagyon kedvesek a recepciósok! A szoba is kellemes volt. Tiszta, kényelmes ággyal, jó meleg fürdőszobával. Az udvar nagyon tetszik a mesterséges tóval. A parkoló is jó nagy. Egy kicsit távol van a belvárostól, viszont csendes, szép környezetben. Egy pici dolog nem tetszett.
Elég kicsi a TV és a sarokban van, nem lehet jól látni. Egyébként mindenkinek ajánlom, főleg, mert "baráti" áraik vannak.
2013. július 18.a párjával járt itt 55 Párommal az egész napi séta után véletlenül bukkantunk rá erre az étteremre és nagyon jó, hogy így esett! Szinte teltház volt, ezért gondoltuk, hogy jól főznek. Rendkívül kedves felszolgálók dolgoznak itt, a szakácsról nem is beszélve, aki nagyon finomat főzött. Kijevi jércemellet ettünk és csapolt sört ittunk utána, ami szintén nagyon jó volt, megfelelő hőmérséklettel.
Végül megfejeltük a desszerttel, ami megint csak nagyon finom volt! Ajánlom mindenki szíves figyelmébe!
2013. július 18.a párjával járt itt 55 Párom szülinapjára foglaltam a szállást. Nagyon kedves úriember fogadott minket, elénk jött egy megbeszélt helyre, hogy ne keresgéljük a szállást, hanem odavezetett. Rendkívül tetszett, hogy az egész házban csak mi ketten voltunk, így nagyon meghitté varázsoltuk a születésnapot!
Makulátlanul tiszta volt a ház, gyönyörű, csendes környezetben és a közeli erdőben lehetett sétálni! A gyógyfürdő sincs messze. A vacsora pedig, amit a házhoz kihoztak nagyon-nagyon finom volt. Szívből ajánlom mindenkinek!
2013. június 17.a párjával járt itt 45A párommal voltunk ebédelni egy szombati napon. Nagyon sokan voltak, mégis elég gyorsan elkészítették az ételt, amit rendeltünk. Nagyon jól főznek! Kedves, udvarias kiszolgálásban volt részünk és hangulatos az étterem, főleg kívülről. Az áraik is reálisak. Mindenkinek ajánlani tudom, aki Bakonybélben jár!
2013. április 24.a párjával járt itt 55 Véletlenül találtunk erre a hotelre, mert a másik helyen nem fogadták el a SZÉP kártyámat. Ennek nagyon örültünk, mert sokkal színvonalasabb és olcsóbb is volt, ráadásul teljesen a belvárosban, így le tehettük az autót (zárt parkolóban). Szépen kialakított hotel, kényelmes és finom volt a reggeli.
Ha legközelebb Pécsen járunk, akkor is itt foglalunk szállást. Mindennel elégedettek voltunk. Köszönjük!
2013. április 24.a párjával járt itt 55 Csodálatos, festői környezetben helyezkedik el a történelmi belvárosban. Gyönyörű kilátással a püspöki várra és a folyóra egy park kellős közepén, a gyógyfürdő mellett. Ennél jobb elhelyezkedésű szálloda talán nincs is Győrben. Finom volt a vacsora is, jól főznek. Kedves volt a kiszolgálás.
Csak ajánlani tudom mindenkinek, mint ahogy meg is tettem az ismeretségi körömben.
2013. április 24.a párjával járt itt 55Majdnem minden kiváló volt. Makulátlan tisztaság volt, ami ritka! Egy dolog nem tetszett, hogy az autónkkal nem tudtunk a szállodánál parkolni, el kellett vinni egy másik utcába. Ráadásul szinte mindenhol a városban csak egyirányú közlekedés van, de erről nem a szálloda tehet! Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak!