2014. február 18.a párjával járt itt 25 Valentin napi vacsora helyszínéül választottam az éttermet, mivel sok pozitív visszajelzést olvastam róla. Az étteremnek kellemes hangulata volt, valentin-nap révén nagyon sokan voltak. Valószínűleg ebből fakadóan a pincéreknek rengeteg dolguk volt, nehezen lehetett rendelni.
Miután az ajtón, ablakon, facebookon hirdetett valentin-napi üdvözlő házi Fragolino-t nem kaptuk meg és fejből nem tudtam kitalálni milyen boraik vannak, kértem borlapot, ezen megsértődve a pincér többet nem jött az asztalhoz. Így egy másikhoz fordultam, aki 20 perc után végre felvette a rendelést. A borhoz kért ásványvizet nem hozta ki, csak miután másodszor is szóltam (viszont a számlán "természetesen" kétszer szerepelt a tétel). Vacsora közben (ami egyébként nagyon finom volt) merészeltem még 2 pohár bort kérni, amit nagy pofavágások közepette sikerült viszonylag hamar az asztalhoz hozni. Összességében kellemes hely, de a pincérek parasztsága miatt nem fogom látogatni, sem ajánlani senkinek. Megértem, hogy sokat kell dolgozni, de sajnos nem érdekel. Az emberek azért mennek oda, hogy jól érezzék magukat, amiben a kiszolgálás sajnos főszerepet kap - így lehet egy kellemes étterem, kellemes vacsoráját teljesen tönkretenni.