2022. október 17.a párjával járt itt 45 Gyönyörűen, ízlésesen felújított a szálloda, a szobák berendezése modern és kényelmes. A zuhanyzó 5*! A bejelentkezeskor és kijelentkezéskor nagyon udvarias hölgy fogadott minket, mindent részletesen elmondott, kedves és segítőkész volt. Az élőzenét szombat este hiányoltuk! Az ètteremben az ételek finomak voltak, változatosak is.
Ami negatívum, hogy a vacsoránál a pincérek egyáltalán nem jöttek oda, hogy esetleg mit szeretnénk inni. Úgy kellett őket külön keresgélni, ha szerettünk volna valamit. Azt külön értékeljük, hogy gondolnak a laktóz érzékenyekre.
2022. május 30.a párjával járt itt 55 A személyzet nagyon kedves,mosolygós, segítőkész volt. Az érkezéskor nagyon szívélyesen fogadtak minket még üdvözlő pezsgőt is kaptunk! A szoba nagyon tágas, a szálloda csendes, nyugodt környezetben van. Nagyon tetszett, hogy névre szóló asztalunk volt így mindig volt hely az étkezéskor, bármikor mentünk az étterembe.
A kiszolgálás kitűnő, udvarias, gyors. Az ételek finomak voltak. A wellness részleg szép, rendezett, nem zsúfolt. A víz hőmérséklet is kellemes. Az egyetlen "negatív" észrevétel a wellness részleg nyitvatartása. Későn nyit és nagyon korán zár. Nincs mód kora reggeli úszásra és egy esti pancsolásra. Jól éreztük magunkat és a szálloda kutyusa pedig imádnivaló!
Hotel Vital válasza
Köszönjük szépen kedves sorait, reméljük még találkozunk! :)
2022. május 31., , Hotel Vital