2022. január 3.barátokkal járt itt 55 2009-ben voltunk először a hotelben,már akkor nagyon jó éreztük magunkat,visszavágytunk. Most sikerült végre eljutnom sajnos már csak
a barátnőmmel. De nagyon jól éreztük magunkat. Itt nincs kivetni való. A személyzet külön dicséretett érdemel, ennyi szeretetet , figyelmességet otthon sem kap az ember mit amiben itt részünk volt.
Nagyon köszönünk mindent, és ha sikerül husvétra vissza szeretnénk menni. A hotel minden egyes alkalmazottjának nagy köszönet és sikeres Boldog Uj évet kivánunk
2018. december 28.a párjával járt itt 55Évente eljárunk vagy Karácsony vagy Szilvesterre valahová. Az idén Eger&Park hotelt választottuk. Nem bántuk meg,nagyon jól éreztük magunkat. Minden szuper volt,a személyzet nagyon kedves előzékeny,rend-tisztaság kiváló,étkezés bőséges,finom. Merjük ajánlani mindenkinek. Köszönjük a törődést,kivánunk az egész személyzetnek
minden nagyon jót.
Hotel Eger & Park válasza
Kedves Mária!
Nagyon szépen köszönjük pozitív értékelését és jókívánságát a személyzetre vonatkozóan, örülünk, hogy az elvárásoknak megfelelt mind a szálloda, mind a személyzet is.
Reméljük hamarosan ismét találkozunk!
Minden jót kíván a Hotel Eger & Park csapat!
2019. január 5., , Hotel Eger & Park