2023. július 15.gyerekekkel járt itt 45 Végül is minden nagyon szuper volt, de azt egy kicsit sérelmezem, hogy 5 napra kifizet az ember félmillió Ft összeget és a parkolásért még külön kérnek díjat. Talán a mélygarázst el tudom fogadni, de szabad téren parkolásért még plusz pénzt kérni, számomra furcsa.
Kicsit olyan mintha vendégeket várnék, parkoljatok le a saját parkolómon, de parkolásért külön kérek pénzt, nem biztos hogy máskor is igyekeznek hozzám. Sajnálom, hogy nincsen napi belépő, mert a közelben nyaraló barátaink szerettek volna meglátogatni, de nem tudtak jönni, mert nincs napi belépési opció. Az külön egy kedves gesztus a szállodától, hogy születésnapomon tortával köszöntöttek!
Hotel Karos Spa válasza
Kedves Vendégünk! Először is szeretnénk megköszönni, hogy a Hotel Karos Spa-t választották pihenésük helyszínéül. Nagyon szépen köszönjük, hogy időt szakított arra, hogy tapasztalatait megossza velünk, hiszen rendkívül fontosak számunkra vendégeink észrevételei, javaslatai, kritikái.
Elsődleges célunk szolgáltatásaink megfelelő minőségben történő biztosítása vendégeink zavartalan pihenése, kikapcsolódása, ezért igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a bejegyzésben leírt negatívumok megszüntetésével javítsunk szállodánk színvonalán. Örülünk, hogy itt tartózkodásuk alatt pozitív élményekkel is gazdagodtak és reméljük, hogy hamarosan újra visszatérnek hozzánk. Üdvözlettel: Hotel Karos Spa
2023. július 20., , Hotel Karos Spa
2018. július 14.gyerekekkel járt itt 45 A szálloda összességében nagyon jó, sokat tud, jó szolgáltatásokat nyújt, szinte mindenki megtalálja elképzeléseit. Sajnos egyéni probléma volt, hogy az unokánk a medencében egy lepattant csempében elvágta a talpát, ennek következtében a további napokban nem jöhetett vízbe, ami megnehezítette főleg az Ő, de a mi nyralaásunkat is.
Viszont elmentünk rossz időben a Tavas barlangba, illetve másnap Rezibe a Dínó és Kalandparkba. Végül is kellemes emlékekkel távoztunk.