2017. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 55Nagyon régóta visszatérő vendégei vagyunk a hotelnek. Ebben a hotelben még nem csalódtunk. Ár-érzték arány, wellness részleg, étterem, szolgáltatások, a hotel elhelyezkedése tökéletes. Ez a hotel az etalon számunkra. :-)
2017. augusztus 14.gyerekekkel járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A környezet szèp, a hotel elhelyezdése jó. Sajnos már a foglalásnál gondok voltak. Mivel nem percre pontosan utaltam a foglalót azonnal törölni akarták a foglalásom. ( pedig márciusban foglaltam és utaltam a foglalót augusztusi időpontra) Augusztusan ott tartózkodásunkkor úgy tűnt nem annyira kapós a hely, nem volt teltház.
Első vacsoránknál a svédasztalos feltöltés nem működött. ( a korábbi hozzászólóknak igazuk volt konstatáltuk, 9 éves kislányunk a következő 2 vacsoránál is hiába ácsingózott a baconos hús után. . . . innen az értékelés címe. . . ) A wellness részleg kicsi. Egy benti ès egy kinti medence+egy pezsgőfürdő van. Amikor utolsó vacsora után rendezni szerettem volna a számlát ( máshol ez minden probléma nélkül lehetsèges) még egy jó drága sör ( nem voltunk biztosak benne név alapján, mert antialkoholisták vagyunk) és egy cappucino vacsorához történt fogyasztást akartak kifizettettni ( este nem iszom kávét alapból sem, de lehet amnéziás vagyok), illetve egy Snickers csokit akartak kiszámlázni a minibárból. Csak este ès reggel voltunk a hotelben. A minibárból nem fogyasztottunk semmit. Erre mondták, hogy na jó elhiszik. De olyan hitetlenkedő hangnemben mindezt. Utána még 20 percig vártam a számlára, mert a recepciós szerint többet kellene fizetnem az ő számolása szerint a számlázóprogram ellenében. . . De nem baj majd a különbözetet ővele kifizetteti a főnöke. (500,-Ft) Rendeztem a számlát plusz sör, kávé és csoki nélkül. Amit nem fogyasztottunk miért fizessem ki? Reggel a szobakulcsokat akartam leadni és ugyanígy előálltak a csoki kifizettetésével. Megalázó volt a recepciós fiatal, szőke hölgyike hangneme. Nem hiszem, hogy a hotel élete 250,- Ft-os csokikon múlik. Nem ajánlom ezek után senkinek. Szerintem 4 csillagot nem érdemel a hely. Ár- érték arány nem megfelelő. A vendégek jogtalan gyanúsítgatása pedig mindenen túltesz. . .
2015. október 29.barátokkal járt itt 15 A hely piszkos. A vízvezeték rendszer ódon. Az illemhelyek használhatatlanok. A vízdíj többe kerül szerintem, ha folyton folyik, mint egy-két tartály. Katicainvázió volt, ezresével lepték el a szobákat. Büdösek, csípnek nagy mennyiségben. Az étterem totális katasztrófa. 2 óra alatt 5 megrendelt/nem bonyolult étel/rántott hús/ nem készült el.
Nem a megrendelt ételt kaptuk. A húsleves gazdagon itt egy csésze zacskós leves 2 kanál cérnametélttel. A vacsorát 2-szer számlázták ki nekünk. A reggeli szegényes. A 100%-os narancslé náluk jaffaszörp persze narancslé áron. A poharak koszosak. A szombat reggel megmaradt, megbarnult szalámit vasárnap kirakták. Persze büdös volt. . . szombaton még volt virsli, vasárnapra már elfogyott. Ha valaki látta a Hotel Transylvania mesefilmet akkor ez ugyanaz csak a Bakonyban
. . . mindez 3 csillagos hotel áráért. . .
2013. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 35A hotel wellness részlege nagyon jó volt. A szobában sajnos hangyák voltak. A pótágy kényelmetlen. A fürdőszobában kiégett izzó miatt 3-szor kellett szólni, hogy kicseréljék. Macskaürülék volt a teraszon, amit az ott tartózkodásunk alatt nem sikerült eltakarítaniuk. A vacsora bőséges, bár az utánpótlás elég lassú.
2013. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 25 Már a foglalásunk sem volt rendben, mert a Szállásvadász állítólag visszamondta a foglalásunkat. Emiatt törölték azt. Egy franciaágyas szobába akartak 5 éves kisgyerekkel elhelyezni minket a párommal, holott 2+1 ágyas szobát kértünk. A szoba szerintem nem volt igazán kitakarítva, hajszálak voltak a fürdőszobában stb. . .
A vacsora is lehetett volna látványosabb, a reggeli virsli egyenesen undorító volt. Nem hiszem, hogy bárkinek is ajánlani fogom ezt a hotelt.
Hotel Panoráma Balatongyörök válasza
Sajnos töröltük az eredeti foglalást, ezért nem tudtuk a kért szobát biztosítani.
A takarítással és az étkezéssel kapcsolatos észrevételeit továbbítjuk a kollégák, illetve feletteseik felé.
Remélem tisztázni tudjuk a helyzetet és máskor nem fordul elő ilyesmi a szállodában.
2013. augusztus 22., , Hotel Panoráma Balatongyörök