2021. október 18.a párjával járt itt 55Nagyon kellemes napokat töltöttünk mindenről csak megelégedéssel szolhatok. Barátságos személyzet , kiváló ,ízletes és változatos ételek . Tiszta szoba és wellness részleg. Nagyszerű ár és érték arány . Mindenkinek csak ajánlani tudom, ha sors engedi visszatérünk . Köszönjük a személyzetnek és kívánunk munkájukhoz sok sikert és vendéget ! Baranya megyéből M. J. és felesége
2015. május 8.a párjával járt itt 55Három nap két éjszakát töltöttünk a hotelbe, április hónapban. A szállás és ellátás( fél panzió ) tökéletes, a wellness részleg szintén. A személyzet nagyon udvarias . Az ételek kitűnőek . Család barát szálloda . Negatív élményem nem volt. A wellness részleg szolgáltatásai méltán szolgálják a négy csillagos minősítést .
2013. július 16.gyerekekkel járt itt 45 Három szép napot töltöttünk a szállodába . Csendes nyugodt környezet ,személyzet kedves ,barátságos . Kiváló ételek egyedi ízek. Jó ár és érték arány. A szálló hangulata is egyedi . A wellness rész nem a legtökéletesebb egy kis felújítás igen csak megérdemelne . Sajnos a szobák berendezéséből hiányzik a hűtő szekrény .
Az épület együtteshez tartozik egy arborétum ami nagyon elhanyagolt állapotba van.