2015. július 19.családjával járt itt 55 Diplomaosztón voltunk Szegeden, és nem találtunk a városban szabad szállodaszobát, így kerültünk Sándorfalvára. Nagyon kellemes hely a falu központjában, nagyon kedves, udvarias tulajdonos. Az épület mint egy vidéki kúria, nagy terekkel, virágos kerttel,szobrokkal, pihenési, szórakozási lehetőségekkel.
A lehető legelső alkalommal visszamegyünk, akár hosszabb időre is. Egyetlen hátrány: bankkártyát nem fogadnak el.
2015. június 12.gyerekekkel járt itt 55 Étterem a város szélén, a berendezés olyan mintha egy vidéki csárdába tértünk volna be, (az asztali foci kivételével) az ízek is olyanok, mintha egy "nagymama" főzte volna. pl. a kovászos uborkát saját maguk csinálták. Jó ötlet az utcára néző kerthelyiség.
A sütemények, fagylaltok nagyon finomak, és ha éppen tortát szeretne a kedves vendég (születésnapra, vagy valamely alkalomra) a szomszédos cukrászdából meg tudják oldani. Az étterem családi vállalkozás, és ebből kifolyólag a kiszolgálás figyelmes. Mindenkinek ajánlani tudom!
2015. május 9.családjával járt itt 55 Zalakaroson a kilátó mellett gyönyörű környezetben az erdő szélén található étterem, mely szerintem kihagyhatatlan. Családi vállalkozás, és ez pozitívan visszaköszön az ételeken, a kiszolgáláson és a helyszínen. Egyik ajánlatuk: frissen kemencében sütött - sörrel locsolt - csülök, oldalas, tarja, kacsacomb.
Valami fantasztikus ízek. Ha mindez nem elég, érdemes megkóstolni a prószát - van aki tócsninak ismeri. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2015. április 11.a párjával járt itt 55Ottjártunkkor kerestünk egy kellemes éttermet. Nem csalódtunk! Nagyon finoman főznek, a szakácsot csak dicsérni lehet. A pincér segítőkész, párhuzamosan a másik teremben egy nagy csoportot szolgált ki, de ha kellett az asztalunknál volt. Az étterem dekorációja tetszett, igaz nem derült ki, mi volt a névválasztás apropója. Mindenképpen visszatérünk!
2015. április 11.a párjával járt itt 35 A szállás átlagos - az étterem ottjártunkkor felújítás alatt állt. Egy másik hotelben lett biztosítva a reggeli, a szokásos feketekávé nélkül (félálmosan) kellett átmenni oda. A személyzet mosolygós, segítőkész, de a tulaj mintha citromba harapott volna, bár amire kértük, megcsinálta (pl.
pingpong ütőket adott, a kertben van az asztal), de kissé kelletlenül. A welcome drink elmaradt. Jó helyen van, az udvarban ingyenes parkoló. A fürdő aránylag közel autóval. Egy ilyen kívülről kinéző szállásról többet vártam, de mindezek ellenére jól éreztük magunkat.
2014. március 8.a párjával járt itt 55 Egy szép, kényelmes szálloda az erdő közepén, de mégis könnyen megközelíthető. Kiemelendő a szálloda tisztasága, rendezettsége. Az ételek a mesterszakácsnak köszönhetően különlegesek. A park rendezett, a tavakkal, a hidakkal a madár csicsergéssel, a fafaragó táborban készült különleges szobrokkal romantikus.
A termálmedence saját kútból kapja a vizet, de aki úszni akar, külön medencében megteheti. A termálmedencében lévő víz lehetne egy picit melegebb, a gyerekmedence vízét fűthetnék melegebbre, mert akkor a gyerekek szívesebben fürdenének benne, és nem a termálvízben pancsolnának.