2017. augusztus 9.gyerekekkel járt itt 45 Felemàs érzéseim vannak a nyaralással kapcsolatban. Gyönyörű környezetben van a szálloda,nagyon finomak voltak az ételek,bőséges a választék. Klímát azonban csak este 9 után lehetett bekapcsolni,úgy kellett lemenni a recepciós a távirányítóért. Érkezésünk napján volt kislányom szülinapja,e-mailben egyeztettünk,hogy külön köszönteni fogják,ez elmaradt.
A masszázst 1 nappal előtte kellett lefikszálni,mi 2 nappal előtte szóltunk,mégis ér tétlenkedtek,mikor rákérdeztünk,hogy mehetünk-e. Utána fél órán belül azért szereztek masszőr. Étkezés után egyből fizetni kellett az italt,nem lehetett a számlához íratni. Összességében jól éreztük magunkat.
Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája válasza
Kedves Hujber Úr, köszönjük értékelését. A standard szobáinkba beszerelés alatt vannak a klímák és nem hírdettük még meg sehol, hogy ezek a szobák klimatizáltak. A rendszer nem bírja el a terhelést (az EON bekötésre várunk) és ezért tudjuk csak este 9 óra után, amikor a wellness részleg bezár, engedélyezni a klíma használatot.
Az italokat szállodánkban a fogyasztás után fizetni kell, ahogy bejelentkezéskor tájékoztatjuk is vendégeinket. A többi jelzett észrevételével kapcsolatban egyeztetni fogok a kollégákkal. Örülök, hogy jól érezték magukat szállodánkban.
2017. szeptember 22., , Gosztola Gyöngye-az erdő szállodája