2024. július 20.gyerekekkel járt itt 25 A pótágyazható szobábánkban minden belépésnél erős dohány szagot éreztem, habár mi nem is dohányzunk. Szappant elfelejtettek rakni, az ágy kemény, a párnák laposak és kemények voltak, a légkondi nem működött. A gyerekek szobái elfogadhatóak voltak.
A legkiábrándítóbb az éttermi felszolgáló személyzet volt: a hölgy pincér a 7 éves gyerek kérdésére (milyen innivaló van) flegma ár ot vágott a gyerekre és fordult felénk kedves kérdésével. Ha valaki nem rendelt italt, széttárt karokkal mutatta a társának azt. A reggelinél a férjem csak segíteni akart az egyik pincérnek, hogy rögtön a tálcájára teszi a poharat, mire ő közölte: persze, a fülem mögé még rakhatod
A recepciósok viszont végtelenül aranyosak, segítőkészek! A hely, a helyszín és az épület pazar mivoltán lényegesen sokat rontott a fent említett személyzet hozzáadott értéke. Sajnos nem tudom ajánlani másoknak ezek miatt.