2014. június 30.a párjával járt itt 45 Nagyon jó a megközelíthetősége, a tetőtéri szobában a tisztasággal sem volt igazából probléma egy-két pókhálót leszámítva az ablakban. Csak reggelit ettünk helyben, azzal szintén meg voltunk elégedve, egyedül az ágyak kényelmetlensége és a tetőtéri ablak sötétítésének megoldatlansága volt zavaró.
Ár/érték arányban azt gondolom teljesen megfelelő a hely, hosszabb időt csak a kényelmetlen ágyak miatt nem töltenék ott.
2014. június 30.a párjával járt itt 25 Az étterem igényes, hangulatos, jó helyen van, a kiszolgálással nem volt probléma, de az ételek minősége borzalmas. Már az feltűnő volt, hogy 5-10 percbe sem telt és megkaptuk a rendelt ételeket, de aztán hamar ki is derült, hogy miért: A csülkös bableves konkrétan valami porleves volt, a gumi állagú cigánypecsenye pedig nem tudom minek készült eredetileg, de finoman szólva sem volt se friss, se ízletes.
. Sajnos több szót nem is érdemel, nem ajánlom senkinek a helyet még utolsó lehetőségként se.
Kovács-Kert Étterem válasza
Tisztelt Értékelő! Ha én egy étteremben étkezek és nem vagyok valamivel megelégedve, akkor én ott a helyszínen szólok. Minden vendégtől meg kérdezzük, hogy, hogy ízlett, rendben volt e minden? Ilyen jellegű reklamáció nem érkezett hozzám és a tányérokat legnagyobb részben üresen hozzák le a pincérek.
Ha marad rajta étel akkor meg kérdezzük, hogy nem ízlett, vagy nem tudták megenni és csomagoljuk e be? Ha azt mondja a vendég, hogy nem ízlett (az már az első falatnál kiderül) akkor azt az ételt nem fizettetem ki a vendéggel!
Soha, semmilyen porból készült levest még a vendégeim nem kaptak - főleg bablevest, hisz azt még nem találták fel!
Az ételek mindig frissen készülnek - nincs leszeletelve semmilyen hús előre- kivéve a levesek és készételek, melyeket délelőtt főznek a szakácsok. A levest biztos meg kapta 5 perc alatt, de a frissensültet 10-15 perc alatt készítjük el.
További problémamentes évet kívánok Önnek!
Tisztelettel:
Kovács Gábor