2020. január 2.barátokkal járt itt 55 December 30-án vacsoráztunk az étteremben, baráti társaságban. Hajdúszoboszló központi helyen, egy forgalmas sarkon van a hely, kevés volt éppen a szabad asztal. De a pincér munkája magas színvonalú volt, az étlap választék pedig igényes és tele gasztronómiai különlegességekkel. Az italok kiszolgálását és minőségét tökéletesen megfelelőnek találtam.
Az étel hamar elkészült, finom volt és bőséges. Nagyon kellemes időt töltöttünk ebben az étteremben, köszönjük nekik a szép estét és a szíves vendéglátást. Két egyszerű szóval jellemezném az éttermet, profizmus és korrekt árak.
2019. november 2.családjával járt itt 45 Egy szép őszi szombaton finom pizzát kívántunk meg ebédre. Akkor tévedtünk be ebbe az étterembe, szerencsénkre. A hely hangulata nagyon kellemes, az étlap kifinomult, nehéz volt a választás! Almáink pizzák és tészta féléken kívül, különleges levesek és saláták, hal, hús és vega fogások közül lehetett választani.
Összeségében a kiszolgálás jó, az étel pedig nagyon finom volt. Remélem hamarosan visszatérek.
2019. október 2.családjával járt itt 55Nagyon hangulatos az étterem légköre, kedves a kiszolgálás. A kínálatból hiányoltunk valami félé „kóstoló menüsor”-t (kevés mennyiség több félé ételből) hogy a nem túl jártas vendég megismerhesse az indiai íz világot és kedvet kapjon. De a felszolgáló által ajánlott fogások nagyon finomak voltak. Tettszett nagyon a hely, ajánlom mindenkinek aki szereti az igényes ételeket.
2019. június 13.barátokkal járt itt 15 Van úgy, hogy az ember máshol tölti a hosszú hétvégét. Mi Sárvára utaztunk el, ahol kellemesen töltöttük el 3 napot baráti társasággal. Útban haza felé egy utolsó finom ebédre tértük be a Csirke-Csülök házba, és nagyon sajnálom hogy pont oda tévedtünk. A választék gyenge volt, hiába a bő kinézetű étlap.
Az étel túlárazott és sós. És a kiszolgálás! egyszerűen pocsék :( A pincérlány arrogáns és kioktató. A mellékhelység koedukált, ami egy kis bisztró esetén nem nagy baj, de itt kimondottam zavaró volt. Tipikus régi szemléletű hely, ahol a vendég a vendéglősért van és nem fordítva. Sajnos nekünk nagyon nem jött be :(