2019. május 31.gyerekekkel járt itt 55 9 éves kislányommal töltöttünk 1 éjszakát a hotelben, nagyon szép, ízléses a hotel, a szoba tökéletes méretű, fürdővel, terasszal, wifi működött. Az étterem, az ételek maximálisak, a személyzet nagyon kedves, segítőkész. Wellness részleg is megfelelt, 1 nagy medence van, ami úszásra is megfelel, felváltva működnek a kis sodró és a különböző masszírozó elemek, csúszda nincs.
Mi nem használtuk ugyan, a babymedence elég pici, de a nagymedencében is fürödtek szülőkkel a babák, kellemes a víz hőmérséklete. Van egy nagy játszóterem légvárral, építőkockákkal, kismotorokkal, pingpong és csocsó asztallal, tökéletes gyerekeknek. A bár nagyon hangulatos, ahol kellemes hangú Úr zenélt. Ami még nagyon szimpatikus, hogy a szoba elhagyása után a wellness részleget használhattuk délutánig. A foglalásunkat két alkalommal módosítanom kellett betegség miatt, és a lehető legrugalmasabban és megértéssel kezelték. Nagyon szépen köszönjük CE-Plaza Hotel :)