2014. szeptember 7.a párjával járt itt 55 A hely választása úgy alakult, hogy hol ülnek 1 asztalnál többnél, és vacsoráznak is. 10 étterem közül ez volt az ahol sok asztalnál ültek és láttuk a felszolgált ételeket. Így betértünk. A választás sok időt vett igénybe, mert az ételek leírása alapján mindent megkóstoltunk volna. Fél adag levest kértem, de az adag az máshol 4 adagnak felel meg.
Isteni volt. A főételek is nagyon ízletesek voltak, csomagoltattunk, mert a leves után nem tudtam megenni, pedig nem vagyok kisétkű, kákabelű. :-) Sajnos a desszertet - konyakkal flambírozott banán vanília krémmel, tejszínhabbal, kehelyben - nem tudtam bevállalni, de kicsit bánom. Na azért lehet hogy visszatérek Bajára.
2014. szeptember 7.a párjával járt itt 15 A szálloda honlapján található információk félrevezetőek. Jelenleg lógó vezetékek, üres polcok, sötét lépcsőház várja a vendégeket nem kevés pénzért! A szoba igényesen van felújítva, 4 csillag, de nincs tusfüdő a zuhanyban, férjem cserélgette a mosdónál lévő flakonnal. Nincs takarítás (! ! ! ).
A recepciósokon kívül a személyzet minősíthetetlen. Az éttermet nem ajánlom senkinek, a reggeli igénytelen, nincs utántöltés, jelenleg nem működik a kávégép, a legolcsóbb nescaféból lehet keverni. Meleg tejet nem tudnak adni a hozott kakaóhoz. Nincs müzli, lekvár, gyümölcs. Mindenért szólni kell, már ha arra téved valaki. Wellness szállodában nincs fürdőköpeny, de ez már semmiség a többhez képest! Sajnos a 27. házassági évfordulónk nem úgy sikerült ahogy azt elterveztük. Több volt mint apró bosszúság amit itt átéltünk. Ja most is volt esküvő, szerencsére jó szárnyban voltunk. Lehet hogy új vezetőkkel és személyzettel egyszer jó szálloda lesz, de jelenleg nem ajánlom senkinek, aki kicsit igényesebb, vagy sokat utazik és van mihez hasonlítania a szolgáltatást. Ja, az ajtó feletti kisablakot a fényképen látható módon sötétítettük le, hogy aludni tudjunk a folyosói lámpától. A szendvics pedig a félpanziós hidegcsomagunk, mivel szarvasbőgésre mentünk. . . .