2017. október 10.a párjával járt itt 45 A szálloda egész új, ennek megfelelően kielégít minden igényt, ami egy hosszú hétvégéhez szükséges. Mondjuk wellness nincs. A szoba tágas, elég jól szigetelt. Kávé/tea főző is van, ami itthon ritkaság. A fürdőben nem igazán lehetett érezni/hallani az elszívó működését, ezért általában kellemetlen szag lengte be.
Egyedül a tévé gagyi, biztos nem volt könnyű olyan típust beszerezni, amin nincs USB csatlakozó, de sikerült. A reggeli bőséges, frissen sütött rántottát is kérhetsz. Az egyetlen igazi gond a parkolás, nincs saját parkoló, kb. 200 m-re van egy parkolóház, ott lehet megállni. Viszont a tervezéskor arra sem gondoltak, hol állnak meg, pakolnak ki a vendégek. A szálló előtt egy kétsávos út leállósávja van, ahol persze megállni sem volna szabad, ennek ellenére folyamatosan ott parkolnak, ha peched van, megállni sem tudsz.
2017. január 8.a párjával járt itt 35 A szálloda a város szélén helyezkedik el, viszonylag közel a Tófürdő hátsó bejáratához, viszont jó 10 perces sétára a központtól. Maga az épület és a szobák viszonylag jó állapotúak, de kissé régimódi hatást kelt minden, egy átfogó felújítás ráférne mindenre. A szoba végül is jól felszerelt, bár az ágy nem a legkényelmesebb.
Konnektor kevés van, a töltőnek ki kellett húzni valamelyik lámpát. A tv egy ócska vacak, '90-es évekből itt maradt darab, pendriveról filmnézést felejtsd el. A fürdő is OK, csak a krómozott dolgokat eszi már a rozsda, nem ártana ezt-azt cserélni, meg egy normális zuhanyfejet feltenni. A szobában a wifi jel nagyon gyenge, de ez mondjuk hazai sztenderd. A falak papírvékonyak, minden áthallatszik, a sima beszélgetést is érteni a fal túloldaláról. A többit képzeld el. Csodálkozva olvasom az elragadtatott értékeléseket a konyháról. Lehet, hogy mi egy segédszemélyzetet fogtunk ki? A félpanziós vacsora fantáziátlan (krumplistészta meg borsófőzelék? ) és színvonaltalan, kifőzde minőség, 3 nap alatt egyszer sem volt pl. hal. A pincér első két este akkor ért oda felvenni az italrendelést, mikor már majdnem végeztünk a vacsorával. Amikor Hoegaarden sört kértem az étlapról nézett nagyot, hogy itt ilyen sör sosem volt. Egy másikkal ugyanígy jártam. OK, mondom, akkor mi a ház söre? Kőbányai. Amúgy kedves ember volt, csak nem pincérnek való. Amúgy a személyzettel nem volt gond, kedvesek, szolgálatkészek. A wellness részleg kicsi, egy apró medence, plusz szaunavilág finn- és infraszaunákkal. A szaunában a kiírt 85-90 fok helyett csak 75 fok volt, az alsó padon szinte hideg volt. A wellness részlegben nincs személyzet (vagy csak én nem találkoztam senkivel a két alkalommal), akitől kérni, kérdezni lehetne, vagy időnként feltörölné a vizet. Összességében csak szükségmegoldásnak ajánlom, mi sem itt szálltunk volna meg, ha a szokott szállodánk nem teltházas.