2014. január 3.a párjával járt itt 45 Januárban töltöttünk el négy napot a szállóban, amely igen elékezetes volt a nagy havazás miatt, ami növelte ennek a szép klimatikus üdülőhelynek a varázsát. A szobánk jakuzzival és kandallóval is felszerelt volt, igy néhány napig élvezhettük eddig be nem teljesült vágyunkat. Az új wellness részleg esztétikus és szerintem igen igényes.
Az étterem elegáns, de a választék más hasonló szinvonalúhoz képest elmarad. A hotelhez vezető hegyi utak takariása kifogástalan volt.
2014. január 3.a párjával járt itt 55 A hotel minden tekintetben elnyerte tetszésünket. A személyzet /szállodai, éttermi,fürdő/ udvarias, készséges segitőkész volt. Elegánsak jól felszereltek a szobák. Külön kiemelném az étterem félpanzióban történő ellátásának gazdagságát, miden korosztály igényeinek való kielégitését.
A délutánonkénti bor és sör akciók a hozzájuk járó finom falatkák emelték a jóérzésünket. A szálloda kis wellness részlege valamint a gyógyfürdő szolgáltatásai igen kellemesek voltak, hsznos volt közérzetünknek és egészségünknek. Az árak igen barátságosak voltak,a kapott értékekhez képest. Jó érzéssel gondolunk vissza -- köszönjük szépen.