2013. szeptember 2.a párjával járt itt 55 Többször elmentünk az étterembe kv-zni,iszogatni és ebédelni is voltunk egyszer. Az étel pompás, 5 csillagos volt, az étterem belül hangulatos, nagyon tiszta, gyönyörűen megterítve, minőségi étkészlettel! A kiülős része is szép és kényelmes volt.
Egy kicsit a hangulatot rombolta számomra az, hogy ilyen wellness-es szerű, nyugtató zene szólt, ez egy kicsit fura volt nekem, de legalább nem csend volt. De itt ettük a legjobb ebédet a 3 Szoboszlón töltött nap alatt! A hotel részében szálltunk meg, azzal is tökéletesen megvoltunk elégedve! Köszönjük :)
2013. szeptember 2.a párjával járt itt 45 A Hotel Délibáb elegáns, szép, tiszta, a szobák kényelmesek, és a wellness része gyönyörű. Az ételek minősége nagyon jó, tényleg csodálatosan éreztük magunkat a párommal. A masszázsra, mely a csomag tartalma volt, csak 1 időpontot kaptunk, de felajánlottak helyette 1 koktélt, így mindketten a koktél mellett döntöttünk.
EZ így oké, de ebben akkor is van kivetni valóm, ha jár akkor jár, legyen rá időpont. A személyzet kedves volt, lényegében ennyi, szívesen visszamennék máskor is!
2013. szeptember 2.a párjával járt itt 45Nekünk tetszett a hely, hangulatos volt a kiszolgálás is, pálinkaválasztás mellé kaptunk egy kis történetet a szoboszlói pálinkáról. A húsok, amiket rendeltünk finomak voltak nagyon, viszont a héjában sült burgonya és a sült cukkini kemény volt, a savanyúság meg számomra ehetetlen. De ha arra járok, szívesen bemennék máskor is.