2016. május 12.a párjával járt itt 55Ambíciózus fiatal csapat, kifinomult környezet, különleges sütik, fagyik, falatkák, nagyon gusztusosak, igazi minőségi alapanyagokból, semmi állományjavító, színezék, nem "műanyag" sütik, mint a legtöbb cukrászdában, egyedi tálalás, a krémesükért ölni tudnánk! A sütik nem olcsók, de feledhetetlenek. Pécsen járva mindig betérünk.
2016. május 12.a párjával járt itt 15 Lepukkant, osztálykirándulás-körülmények, kosz, a wc-ben ömlött a víz. nem volt wc-papír, nem lehetett felhajtani a wc-ülőkét, a szobák piszkosak, az ágyak kényelmetlenek, kigödrösödve, nyikorognak, a pótágy a legócskább kempingágy, kiálltak a rugók, a gyerekek beszorultak a rugók közé.
A négyágyas szobában összesen ötféle ágynemű volt felhúzva. A legfeljebb 10-12 m2-es szobába a két ágy mellé még két pótágy volt bezsúfolva, alig lehetett lépni a helyiségben, fejenként "mindössze"3. 000 forintért! 12. 000 forintot fizettünk ki egy éjszakára azért a szörnyű kis lyukért. Pozitívum: a kimozgósodott csaptelepből jött meleg víz, le tudtunk zuhanyozni a repedezett szélű kádban. Ja! Hajnalban gyönyörűen énekeltek a madarak a környéken! Nem ajánlom senkinek ezt a helyet. Itt megállt az idő, az épületen kívül rozsdás, kimozgósodott korlát, omladozó lépcsősor. Valaha jobb napokat látott hely, egy teljes körű felújítással újra vonzóvá lehetne tenni.
2016. május 12.a párjával járt itt 15 Negyedosztályú körülmények, rugalmatlan kiszolgálás, felejthető ízek, semmi különleges palóc specialitás, mint ahogy hirdették magukat, az adagok mérete koránt sincs arányban az árral, a 10 % kedvezményre jogosító kupon a fizetés után jutott eszünkbe, akkor már nem lehetett semmilyen formában sem érvényesíteni! Pl.
plusz üdítő. . . Sajnos ezt megelőzően már adtam borravalót. . . Messze el fogom kerülni ezt a helyet, nagyon bosszantó volt. És senkinek sem ajánlanám.