2014. július 18.gyerekekkel járt itt 55 Több éve járunk tiszakécskére a termárfürdőbe az apartmanházaka. Kifogástalan otthonos és aranyos. Idén nyitott a Barack hotel amelybe szállás foglaltunk. Nem csalódtunk egyátalán sőt. Ezen a vidéken az emberek kedvesek, figyelmesek, barátkozóak. A szállodában mindez halmozottan lehetet tapasztalni.
Maga a környezet nagyon szép és igényes a szálloda kialakítása. Most először aludtam úgy a szállodában, hogy nem kellet variálni a párnákka és az ággyal. Az úgy volt tökéletes ahogy volt. A félpanziós ellátás, semmilyen kívánnivalót nem hagyott maga mögött, a kínálat olyan széles volt, hogy a családunkból mindeki megtalálta a kedvére valót. Sőt ha a vendégnek más kívánsága volt a séf külön elékészítte amit kért a kedves vendég. Így úgy érezhette mindenki magát, mitha otthon lett volna, vagy mintha haztért volna. A gyerekeknek egész napos programok voltak és animátorok foglalkoztatták őket, akkor kapcsolódhattak bele a játékba amikor csak akartak. Így idilli és tökéletesre sikeredett a kirándulásunk. Talán a legnagyobb dícséret az lehet amikor a gyermekeink a második napon azért könyörögnek ( még el sem mentünk) ugye visszajövünk apa? Csak egy baj volt, hogy egyszer minden véget ér így a szabadságunk is hát nagyon sajnáltuk. . . . . .
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55A családdal nagyon sokszor szoktunk itt vacsorázni, de nevesebb napjainkat is itt szoktuk megünnepelni. Az árak nagyon jók a személyzet nagyon kedves. A választék széles skálájú mindenki tud kedvére választani. A felszolgált ételek látványban ízvilágban és nagyságban is kimagaslóak.
Könnyen megközelíthető, jó parkolási lehetőség van. A panoráma a hely hangulatát tükrözi.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Ikergyermekeimmel voltunk a Hotelben. Nagyon kényelmes és szép volt. A személyzet segítőkész. A hotel a legszebb helyen van városban. A nyugalom és a béke szigete. A wellness rész hihetetlenül nagy a gyerekek rettenetesen élvezték. Egyetlen negatívum az étkezések voltak. Az ellátás négy csillagos szállodához képest igen szegényes volt.
A pincérek olyanok voltak mint valami felvigyázók a svédasztalnál. A gyerekek rendkívül feszélyezettek voltak.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Ikergyermekeinkkel voltunk a Hotelben. Felejthetetlen hétvégét töltöttünk itt. A környezet nagyon szép és rengeteg program van. A szálloda személyzete nagyon kedves és segítőkész. A vellness rész az sajnos nagyon kicsi élvezhetetlen. A szobák nem túl tágasok, gyerekes családoknak kicsit bezártság érzetet ad.
Viszont az ellátás káprázatos volt amely ellensúlyozta ez a kis kellemetlenséget.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 35 Ikergyermekeimmel voltunk a Hotelben. Az az igazság, hogy mi központnak tekintetük a várost és körbe tudtuk járni Burgenlandot. ilyen szempontból jó a szálloda, de sajnos elég negatív tapasztalataink voltak. A személyzet nem volt készséges. A hétköznapi és a hétvégi csomagok és kiszolgálás között óriási a különbség.
Mi hétköznap mentünk és hosszabbítottunk a hétvégére is mert sok program volt a környéken. Hét közben úgy kezeltek minket, mint aki élősködik az olcsóbb hétköznapi árakon, hétvégén meg mintha kicseréltek volna mindent. Gusztustalan volt.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Ikergyermekeinkkel voltunk ott. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A gyerekek nagyon élvezték a lovagi tornát. Az egész hely hangulata nagyon családias és barátságos. Szerintem a legjobb szálloda Magyarországon. tavaly is voltunk most idén is le van már foglalva a szállásunk. csak ajánlani tudom mindenkinek.