2024. október 22.családjával járt itt 152024.10.22-én voltunk a Halászcsárdában. Ízetlen halászlé, igénytelen szervírozással. A pincéreken az udvariasság apró szikrája sem volt felfedezhető.
Természetesen többé nem látogatunk el oda és másoknak sem ajánlom.
2022. március 6.családjával járt itt 553 napot töltöttünk el a hotelban, biztosan visszatérünk. Szuper kedves személyzet, tiszta, kellemes szoba, kedves pincérek. A wellness is remek.
Köszönjük! Jó szívvel ajánljuk másoknak is!
2021. november 8.családjával járt itt 15Átutazóban jártunk itt. A pincér, egy mogorva idősebb ember leültetett bennünket egy asztalhoz, ahol kezdetben türelmesen vártuk, hogy legalább annyit kérdeznek, mit innánk. Nem történt meg. Mintha ott sem lettünk volna. Meguntuk a várakozást, meg a flegma hozzáállást és elmentünk egy normális helyre ebédelni, ahol szeretettel várják a vendéget. Nagy csalódás, biztosan nem megyünk oda és másnak sem ajánljuk.
2017. június 21.családjával járt itt 55Ìzletes , kivàlò ètelek, remek kiszolgàlàs! Csak ajànlani tudjuk mindenkinek!
Màr többször jàrtunk itt ès ha Szekszàrd közelèben megèhezünk, biztosan ide jövünk
2017. június 17.családjával járt itt 552017. Jùnius 17.-èn ebèdeltünk itt. Nagyon jò vàlasztàs volt, màskor is eljövünk. Az ètelek, a felszolgàlàs ès a hely is nagyon szuper. Köszönjük
2017. május 18.családjával járt itt 55 Èdesanyàmmal mentem az ètterembe születèsnapja alkalmàbòl. Kivàlò vàlasztàs volt. Kèrtem meglepetèst szülinapra. Olyan szuper èdessèget kaptunk, olyan tálalàssal, hogy mindkettőnk szava elállt. Az ètelekről nem is beszèlve! ! ! A legkivàlòbb hely! !
! Ha ètteremben akarunk ètkezni, kizàròlag ide jövünk! Köszönjük!
2017. május 18.családjával járt itt 25 Interneten bukkantam rà erre a helyre, gondoltam, kipròbàljuk. Maga a hely hangulatos, règi időket idèző. A felszolgàlòk is szimpatikusak, kedvesek voltak. DE. Az ètelek minősège kiábrándìtò! Nem a szakàcsot hibàztatjuk, èrezhető, hogy a felhasznált alapanyagokkal lehet a problèma.
Vègkövetkeztetès azonban: Először ès utoljàra fordultunk elő ezen a helyen.
Csülök Bár válasza
"Kedves vendég:-)"
Ismét egy olyan embertől hozzá szólás aki a szomszédunkban bezárt étterem üzemeltetőjének ismerőse!
2017. május 25., Krécsó Norbert, tulajdonos