2021. május 22.a párjával járt itt 55Olyan vendégfogadó hely, ahol a várakozásnak megfelelő teljesítést kap az ember. Kiváló elhelyezés, teljes komfortú kiszolgálás! A vendéglátói, gasztronómiai elvárásoknak szuperül megfelel. A Személyzet valamennyi tagja. Kedves és szolgálatkész! Regenerálás, pihenés, séta, kikapcsolódás és ha van Kutyusod akkor extra szíves és sikeres vendéglátásban lesz részed! ! ! ! Ide mindig szívesen visszajár a VENDÉG! ! !
Hotel Vital válasza
Köszönjük kedves sorait!
2021. május 25., , Hotel Vital
2017. november 1.gyerekekkel járt itt 55 A személyzet, az étkezés, a szoba a panoráma kiváló volt számunkra. A gyerekprogramok és a wellness szolgáltatás is nagyon színvonalas. Javítani való, hogy a Wifi szolgáltatás a négy nap alatt használhatatlan volt. Javaslatunk: a külön fogyasztásokat a bárban és az étteremben a szobaszámra való bemondás helyett a szobakártyán szereplő kóddal célszerű rögzíteni.
Méltatlan magyarázkodásokat, vitát lehet ezzel megelőzni, amit a kijelentkezéskor mi is tapasztaltunk.