2022. január 5.a párjával járt itt 45 Visszatérő vendégek vagyunk, hiszen az első benyomás 5 éve nagyon jó volt. Jól éreztük magunkat és nagyon megtetszett a környezet is, ezért döntöttünk úgy, hogy újra visszatérünk. Karácsony előtt érkeztünk, most viszont azt éreztük, hogy valami hiányzik. A személyzetre illetve a kiszolgálásra nem panaszkodunk, hiszen kedvesek voltak és segítőkészek.
A negatívum, hogy a szobáinkban az érkezésünkkor ill. az első napon nem igazán volt melegvíz. . . többször kellett jeleznünk, hogy még mindig nincs, még mindig nincs. . . Az ebédek során a'la carte étlapról választhattunk, de az nem volt túl meggyőző és finom sem. Az ételeket össze-vissza hozták ki, volt olyan is, ami nem került végül a tányérra. Vacsoránál azt tapasztaltuk, hogy kevés volt az étel és nem is túl vátlozatos, viszont ami volt az finom volt. . . Ajánljuk a hotelt azoknak, akik még nem voltak, mert csodás a környezet. Azt pedig mindenki maga döntse el, hogy vissza tér-e újból vagy sem. Mi valószínüleg már nem fogunk.
2021. augusztus 9.a párjával járt itt 35 5 nap 4 éjszakát töltöttünk a hotelban párommal és barátainkkal. Pozitívumok, amelyeket mi tapasztaltunk: Bőséges büféreggeli/ebéd/vacsora - itt még hozzá tenném, hogy folyamatosan ügyelnek a nagy létszám miatt az ételekre, mindig pótolják azokat, amelyek éppen kifogyóban vannak. Nagyon finom ételeket készítenek.
Az all inclusivban benne volt a strand büfé is, ott is lehetett korlátlanul enni/inni. Akik gyermekkel érkeznek (mi nem) azoknak kiváltképp alkalmas a hotel, mert sok programmal, játékkal várják az odaérkezőket. Gyermekmedence tökéletes. Negatívumok - A nagy befogadó képesség miatt nagyon "használt" a hotel az éttermi részt kivéve. A liftek kevésnek bizonyultak, sokszor sokat kellett várni, pláne a 10. -ről. A szobák tisztasága megkérdőjelezhető (pl: a padló nem volt tiszta). Az ágyak gurulósak, folyamatosan szétcsúsztak, nem volt komfortos. Szomszéd szobából minden zaj átszűrődött. A párnák picik és kényelmetlenek. Kifejezetten 80-as évek feeling urakodott a szobánkban. A klíma le volt korlátozva 24 C°-ra, nem lehetett a nagy melegben állítani. Széf nem volt, minibár teljesen üres, a szobában a pakolásra szolgáló hely nagyon kevés volt. A wellnest - ami nem az- nem használtuk, mert egy úszómedencéből és egy szaunából állt. Összességében jól éreztük magunkat, hiába több egy picit a negatív észrevétel. :)
2020. augusztus 14.barátokkal járt itt 25 Az általános értékelésem alapján is látszik, hogy ez a Hotel nem azt nyújtotta, mint amire számítottunk. 4 éjszakát töltöttünk el itt, baráti társasággal. A szobánkban a klíma egyáltalán nem működött, amit annak ellenére sem néztek meg, hogy többször jeleztük a recepción valamint takarító nőnek is.
A reggeli és vacsora egyáltalán nem hozta a 4 csillagos szállodák színvonalát. A vacsoránál kevés volt a főétel,illetve nagyon hamar el is fogyott. A reggelinél semmi változatosság. A személyzet nagyon kedves volt, de valamiért mindig azt a benyomást keltették, hogy nincsenek a helyzet magaslatán. A szobában a minibár meglepetésünkre üres volt. Kettőnkre mindössze 2 db fogas volt a szekrényekben. A szobák teraszai nagyon közel voltak egymáshoz, simán lehetett látni a szobából, ha éppen valaki a teraszon volt és ugyanez persze fordítva is igaz. . . Ezek alapján egészen biztos, hogy mi nem térünk vissza. :/