2025. január 25.a párjával járt itt 45 Csak annak ajánlom aki hajlandó meztelenül wellnessezni,ugyanis csak fürdőruha nélkül lehet hasznáni. Ez még nem lenne annyira baj,ha használnák a wellness törölközőket,de nem! ! Ami nagyon kellemetlenül érintet,hogy közösen férfiak és nők. Ha nem voltam hajlandó idegen férfiak előtt levetkőzni a "kedves" vendég kivezetetett/ 68 éves nyugdíjas nő vagyok/.
Ezért aztán ott tartózkodásom alatt nem akartam használni a szaunát-pedig elsősorban ezért mentünk oda. - Máshol,ha textil nélküli a wellness külön van női és férfi részleg. Ezért én soha többet nem megyek oda! Feltétlenül írják le a tájékoztatóba,hogy ebbe a szállodába ez így működik. Ezt a Németh Béla felesége nyilatkozta Én Ilona
2024. augusztus 27.a párjával járt itt 45 Ide hétköznap érdemes jönni amikor kevesebben vannak. Valószínű,hogy az ételek minőségi is sokkal jobb! Az étteremben nagy volt a tömeg,volt amire várni kellett. /augusztus 20-án voltunk a 4 napos ünnepek alatt/. A szálloda foglalási árai is sokkal barátibbak hétköznap! A táj,a környezet viszont gyönyörű!
A szálloda kívülről nagyon hangulatos,a belső terek is jók. A wellness is megfelelő! Valószínű,hogy 2 szakács van mert az egyik és másik nap közötti étkezések között nagy volt a különbség!
2024. június 18.barátokkal járt itt 55 Apám Kérésének teljesítése! Édesapám fiatal korában ott volt katona/jó rég volt/ mindig mondta,hogy kislányom oda el kell menned,mert nagyon szép! Most jött el az a pillanat,hogy vágya teljesült. A szálloda olyan volt,mint amit leirtak,mindennel meg voltam elégedve. Különösen az ételek voltak nagyon finomak. A szakács fantasztikus volt!
Mivel nem voltak sokan a szállodában így svédasztalos vacsora helyett felszolgálós volt ezért a választék nem volt olyan bőséges. . . na de ami volt. . . . super! ! A wellness is jó volt-egyetlen számunkra hiányossága,hogy nincs jakuci. De a kinti medence is nagyon jó-persze ha jó meleg az idő! A személyzet nagyon kedves,rugalmas. A tatai tó és környéke/Vár, Eszterházy kastély/ gyönyörű. Ott létünk alatt zajlott a"tatai sokadalom" nagyon jó volt plusz programként! Mindenkinek ajánlom,hogy legalább egyszer látogasson el erre a szép helyre!
Hotel Kiss válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen, hogy megosztotta véleményét szállodánkról! Visszavárjuk szeretettel!
2024. június 19., , Hotel Kiss
2018. március 4.a párjával járt itt 55 Január első napjaiban pihentünk a visegrádi hotelben. A programok nagyon jók voltak és a meglepetés számunkra az esti fáklyás palota látogatás teljeskörű idegenvezetéssel,utána a lakoma fergeteges volt és hab a tortán,hogy addig maradhattunk a szálloda welness részlegében ameddig vendég volt-akár reggelig is.
A következő meglepetés a kijelentkezéskor ért minket-vasárnap- mivel nem volt sok vendég a szállodatulajdonos megengedte,hogy addig maradunk ameddig akarunk és ez nem csak ránk hanem a szállodában pihenő összes vendégre vonatkozott. Utólag is nagyon köszönjük. Én még ilyennel nem találkoztam.
2017. június 20.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A hely csodalatos,az etelek finomak es valtozatosak a szobank fantasztikus volt /palota lakosztaly egyik amulatbol a masikba estunk. Rendkivul egyedi -ez egy mesevilag-Legkozelebb az unokamat feltetlenul el fogom hozni hogy elvezhesse a jobbnal jobb programokat. A wellnes kifogastalan. Az elmenyparkban levo mosdo hihetetlenul otletes,hangulatos en meg ilyet nem lattam. Amikor csak tudunk jovunk ujra.
udvozlettel