IBeluska

IBeluska adatlapja

3Értékelés
Bemutatkozás
nem ismert
Így utazok, így járok étterembe
nem ismert
Regisztráció2017.06.17
Utoljára itt2018.11.29

Néhány kiemelt értékelés

Kiváló 2024. június 18.barátokkal járt itt
Apám Kérésének teljesítése! Édesapám fiatal korában ott volt katona/jó rég volt/ mindig mondta,hogy kislányom oda el kell menned,mert nagyon szép! Most jött el az a pillanat,hogy vágya teljesült. A szálloda olyan volt,mint amit leirtak,mindennel meg voltam elégedve. Különösen az ételek voltak nagyon finomak. A szakács fantasztikus volt!
Hotel Kiss válasza
Kedves Vendégünk! Köszönjük szépen, hogy megosztotta véleményét szállodánkról! Visszavárjuk szeretettel!
2024. június 19., , Hotel Kiss
Kiváló 2017. június 20.a párjával járt itt
A hely csodalatos,az etelek finomak es valtozatosak a szobank fantasztikus volt /palota lakosztaly egyik amulatbol a masikba estunk. Rendkivul egyedi -ez egy mesevilag-Legkozelebb az unokamat feltetlenul el fogom hozni hogy elvezhesse a jobbnal jobb programokat. A wellnes kifogastalan. Az elmenyparkban levo mosdo hihetetlenul otletes,hangulatos en meg ilyet nem lattam.
Kiváló 2018. március 4.a párjával járt itt
Január első napjaiban pihentünk a visegrádi hotelben. A programok nagyon jók voltak és a meglepetés számunkra az esti fáklyás palota látogatás teljeskörű idegenvezetéssel,utána a lakoma fergeteges volt és hab a tortán,hogy addig maradhattunk a szálloda welness részlegében ameddig vendég volt-akár reggelig is.