2017. október 23.a párjával járt itt 35 Már többször hallottunk erről a helyről, ezért kerestük fel sok más emberhez hasonlóan. Az idő megállt ezen a helyen. A tisztaság nem erősségük az egészen bizonyos, de ettől a helytől nem is igazán várhat többet az ember. Az adag félelmetesen nagy. A pénztárcát pedig rettenetesen kíméli.
Az étel íze nem rossz, de az olajat talán gyakrabban kellene cserélni, amiben a húst sütik. Csalódás nem ért. Az ember ha éhes, és kevés a pénze itt garantáltan jól lakik (két napra is elég). A személyzet gépiesen szolgálja ki a sorban álló embereket. A maradékot pedig stílusosan “én be nem csomagolom magának” mondat kíséretében becsomagolhatod magadnak egy nylon zacskóba. Annyira nem is lépődik meg az ember a hely stílusa miatt ezen, hogy szó nélkül bevágja a zacskóba a maradékot, és azt lóbálva röhögve távozik :)
2017. október 22.családjával járt itt 45 Az éttermet késő délután-kora este kerestük fel családdal. A fogadtatás nagyon kedves , minden ott dolgozó mosolyogva fogadja a vendéget. Nekem egy kicsit a felszolgáló úr udvariatlan volt, bár nem tettem szóvá. A beszélgetésünket elég erőszakosan szakította meg, mikor az ital-étel rendelést felvette.
Az étterem neve alapján valami házias jellegű ételekre számítottunk. Ez azonban nem így volt. Az ételek külsőre nagyon elegánsak, szépen vannak tálalva. Azonban az étel hőfoka nem volt megfelelő. A desszertek nagyon finomak. Ami számomra meglepő volt, hogy az ételek ára igencsak borsos, de a minőség nem tart ott mint az ár. Összességében azért elégedetten távoztunk, hiszen örültünk annak is, hogy a család kicsit összejött. Apró kellemetlenségek ezt nem ronthatták el. Némi fejlődés után, és ármérséklés után ez a hely tőlem kiváló minősítést kapna.
2017. augusztus 3.a párjával járt itt 55 Másodjára jártam ebben az étteremben és mindkét alkalommal úgy éreztem, csoda ez a hely. A kiszolgálás, az ételek mind tökéletes volt. Aki szereti a házias ízeket, annak különösen ajánlom figyelmébe ezt a helyet. Az étterem úgy hallottam elköltözik Miskolcra. Bízom benne ott is meg tudják majd őrizni a hely varázslatos hangulatát.
A szakácsot kérem tartsák meg, mert sok étteremben jártam de ilyen finom töltött káposztát sehol nem ettem! Neki különösen gratulálok és köszönöm a munkáját!
2016. november 6.gyerekekkel járt itt 55Az ételek nagyon finomak, igaz az árát is megkérik. Azonban innen sosem távoznék úgy, hogy nem érte meg. Kellemes környezet, jól képzett felszolgálók. Aki szeretne különlegeset és egyben jót is enni, bátran térjen be ide. Libamáj brulée, házi kaláccsal, házi szilvalekvárral egyszerűen maga a mennyország. Gratulálok az itt dolgozó csapatnak.
2016. november 6.gyerekekkel járt itt 35 4 nap 3 éjszakát töltöttünk itt. Recepción kedves fogadtatás, míg a vezető meg nem jelenik. Nem veszi el a felé nyújtott bejelentkezési lapot, míg kolléganője telefonál. Azt hiszem halk megjegyzésemet érzékelhette, mert csodák csodájára rájött, hogy ő is fogadhatja a vendéget. . . talán nem erőlteti meg magát.
[Moderálva - a szerk. ] Közölte, hogy bizony még várni kell a szobára, csak kettőkor foglalhatjuk el. Nincs is ezzel semmi baj mivel takarításra hivatkozott. A vicces része ezután következett. . . A szobában iszonyatos csatornaszag áradozik a zuhanyzó lefolyóból, valamint a vendég WC hátuljánál folyt ki a víz. Telefonon leszóltunk a recepcióra tudnának-e ezzel valamit kezdeni? ! Jó idő után nem vártunk tovább személyesen lementem a recepcióra érdeklődni mire számíthatok a szagokat illetően. A recepciós hölgy nem túl szakszerűen, de azert tényleg próbált hathatósan segítségemre lenni és így szemtanúja lehettem a szobaasszony és a recepciós kis közjátékának, aminek a vége az lett, hogy a szobaasszony vállrándítással elsietett. Én azt sem tudtam már mi zajlik,mert úgy otthagytak szó nélkül, hogy csak na. A recepciós hölgy mivel otthagyott és nem tudtam mire számíthatok ismét odamentem, csak maximum a hátával tudtam volna beszélgetni. Már mellette állt a pultban egy másik hölgy is (talán ő már hazafelé tartott, mert farmert és nem egyenruhát viselt) szintén nekem háttal. A vezető megint ott lézengett. . . mire neki megjegyeztem, hogy teljesen jó hogy minden recepciós a hátát mutatja a vendégnek. Azt válaszolta, azért áll háttal mert telefonál , a másik aki nem, annak meg szemébe süt a nap. [Moderálva - a szerk. ] Mellesleg kiderült, hogy előzőleg két napja senki nem volt a szobánkan, tehát feleslegesen [Moderálva - a szerk. ] ültetett pontosan 14óráig minket a hallban. Azt hiszem csak hallotta a megjegyzésem . . . A hölgy a kávézóban, és a szobaasszony nagyon kedves és előzékeny. Igazán vendéglátásba való személyek. Az étterem személyzete halkan, szolidan, elvárt modorban jól végzi a munkáját. Az ételek nem egetrengetőek, de rossznak sem mondhatóak. Viszont ami feltűnt ès szerintem elfogadhatatlan , hogy több napon keresztül kiteszik ugyanazt a felvágott paradicsomot és uborkát. Ilyen szottyadt zöldséget eszik otthon a séf vagy netán a tulaj? A fűtéssel valami nem stimmel? Egyesek fáztak, viszont mi konkrétan majd megpusztultunk olyan meleg volt. Nyitott ablaknál aludtunk. Hozzáteszem 30 -35 fokig én jól érzem magam nyáron is, mert fázós vagyok. A fürdő rendben van. Összegezve: jó is lehetne, csak vállrándítással nem lehet megoldani ilyen dolgokat. Többet vártam! Ui. : a csatornaszag kitartott négy napon át. Altatnám ott szívesen mondjuk a tulajdonost, izzadva szagolhatja a bűzt. [Moderálva - a szerk. ]
Azt hiszem kevés foglalásuk lehet, mert 15%-os kupont akartak adni legközelebbre. Nem kértem. . . nem lesz legközelebb. [Moderálva - a szerk. ]
2016. augusztus 16.gyerekekkel járt itt 15 Nem ide terveztük nyaralásunkat, de egy héttel előbbre kellett azt hoznunk, igy esett a választás erre a helyre. Pechünkre. . . Egy lakosztályt vettünk igénybe. Egy normális 4*-os szállodában inkább standard szoba szokott ilyen lenni, mint amit itt lakosztálYnak neveznek. Meleg víz este fél nyolckor már nem volt, mivel a termál vízzel lehet zuhanyozni.
Semmi rásegítés nincs úgy tűnik. Mikor jeleztük a recepción a problémát kb másfél óra múlva jelentkezett a karbantartó. Akkorra már a lányom is és én is hideg vízben megfürödtünk. Hosszú hajat mosni hideg vízzel egy élmény A lefolyó ráadásul el volt dugulva. Másnap újra jött egy karbantartó . Vicc kategória, de tisztító nyílást nem hagytak a nyakig felcsempézett kádon. Hozzáteszem látszott, hogy már egyszer biztosan meg volt bontva, nagy valószínűséggel szintén dugulás miatt. Tehát emberünk csavarhúzóval próbálta a trutyit kihúzgálni. Étterem: az ételek finomak voltak. A pincérek időnként elfelejtkeznek róla, hogy vendégek is vannak. Szeretnek beszélgetni . . . Egymással. A kinti asztalokon macskák ugrálnak, miközben eszik az ember. Semmi bajom az állatokkal , de egy tányérból azért nem ennék velük ha nem baj. A székek mindenféle étel nyomait mutatják. Egy igen megdöbbentő eset is volt, ami nagy szégyen! Az egyik felszolgálónak adott borravalót kértem, hogy felezzék meg a tanuló kuslánnyal. Másnap rákérdeztem megkapta-e! Úriemberünk meglopta a saját kolléganőjét! Undorító az ilyen kolléga! Recepció: A pult pereméig látnak. Azon túl nem! Masszázst igénybe sem vettem, mert miközben beszéltem a hölgyhöz tett-vett, még odébb is ment időnként. Bocsánat, hogy költeni akartam a pènzem. Én kérek elnézést. Szobasszonyok: tudnak köszönni, kedvesek, roppant segítőkészek! ! ! ! És járnak takarítani rendesen. Törölközőt nem tudtak tisztát adni, röhej hogy nincs készlet. A köntösök igencsak viseltesek. Medencék: Rendben vannak. Légkondicionáló állítólag van valami központi. Lehet épp nem működött? ? Vagy nincs is? ? ? Ez a hely nem 4* színvonalú, főleg nem ennyi pénzért! Senkinek nem ajánlom, aki hozzászokott a jobb színvonalhoz ilyen besorolású szállodákban!
2016. január 19.gyerekekkel járt itt 35 Sok mindent nem szeretnék írni, csak annyit, hogy ez a hely ilyen személyzet nélkül nem érné el a 4*-ot (valójában így sem, de ők igazán megtesznek mindent)! Köszönöm az áldozatos munkájukat! A hotel szép es tiszta! Viszont érzékelhető az anyagi gond megléte!
Kérem a vezetőséget, hogy ilyen alkalmazottakat becsüljön meg és ne panzió szinten próbáljon üzemeltetni egy sokkal jobb hírnévre érdemes helyet! Első körben tapasztalattal rendelkező vezető, vagy részlegvezetőkre lenne szükség! Lehet, hogy olcsóbb a kevésbé tapasztalt alkalmazott, de ez hosszútávon nem kifizetődő! Szívből kívánok Önöknek sikeres jövőt!
2016. január 19.gyerekekkel járt itt 35 A személyzet számomra érthetetlenül gyenge a környezet és az ételek minőségéhez képest. Az előttem szólóak véleményeit megerősíteni tudom. A flegma arckifejezés megvan nekem is. Érkezéskor túlzóan nyájasan, levették szinte rólam és a lányomról a kabátot. (Ennek később jelentősége lesz.
) Szerettem volna olyan asztalhoz ülni, ahol nem süt a szemembe a nap. Ez lehetetlen volt a flegma úr szerint. Megértem , hogy az egy négy személyes asztal volt, de szinte üres volt az étterem. Mire megebédeltünk rajtunk kívül senki nem volt ott. Mikor a kötelező asztalunknál kértem, hogy húzzák el a függönyt dünnyögés kíséretében ment csak. Az étlap valóban csekély választékkal rendelkezik,VISZONT az ételek rendkívül finomak voltak. Én nem kifogásolom a mennyiséget, hiszen egy egészségesen étkező ember nem délben akar jól lakni egész napra egy hatalmas adag étellel. A desszertet fura volt, hogy az asztalunkat elhagyva kell a hűtőpultból kiválasztani. Elvitelre is kértünk süteményt, de a dobozban utólag vettük észre, hogy nem a kért mennyiség és milyenségű süteményeket kaptuk. Sajnos a számlát nem hoztam el, így nem tudom igazolni. A számla 11. 270 Ft volt. 13. 000et adtam a bunkó viselkedés ellenére. És akkor visszatérnék a kabátra. . . távozáskor még csak ránk sem néztek és már az egyik lábam kívül volt az ajtón mikor eszükbe jutott köszönni. Szóval a kabátom kifelé már felvehettem úgy ahogy akartam. Lehet kevés volt a szervízdíj? ? Nevetségessé tették magukat és a helyet is lenyomták, de úgy látom ezt nem csak én érzékelem. A Szakács maradjon, a többinek útilaput a talpára, de minimum egy tréning Hogyan viselkedjünk vendégekkel témakörben!
2015. június 4.egyedül járt itt 25 A hely első benyomásra kellemes hangulatú. Kellemes színek, berendezés. A személyzet köszönöm, de kapásból tegeződve. Az étlap összefirkálva egy gyerkőc ákombákom rajzaival, kávéfoltos. Az evőeszközök igénytelen alumínium hatásúak (lehet azok is). A kikért ásványvíz koszos pohárban érkezik.
Kérés ellenére továbbra is tegez a felszolgáló. Az asztalon eldobható "terítő", olyan amit masszázs-, kozmetikai szalonokban használnak a vendég feje alá. A mosdó egy testesebb hölgy számára nem ajánlott, hiszen az 53 kg-mal alig fértem el. Ezek után majdnem otthagytam az egészet, de az ételt garantálják jó lesz. Az étel valóban kifogástalan volt. Összességében a hibák kijavítása után ez a hely többre is érdemes lenne.
2014. december 6.gyerekekkel járt itt 55 A szálloda nagyon szép, elegáns. A lakosztály szintén, melyben 4 napot töltöttünk. Két kisebb hibát említenék, amik összefüggnek egymással. Az egyik: A recepció nem elég tájékozott arról milyen kezelést is próbál eladni. Márpedig ez igen fontos lenne. Én például ezért nem mertem egy kezelést igénybe venni, mert a recepciós is bizonytalannak tűnt.
A másik: nincs elég választék masszázsok, egyéb luxus kezelések között. A wellness részleg egyébként kifogástalan. A fitnesz termet boldogan fedeztem fel a helyszínen, mert a honlapon nincs feltüntetve, hogy van. Az étterem és a konyha igazi kincse a szállodának. A FIATAL személyzet igazán kedves, udvarias. Az ételek kifogástalanok. Az egyéni igényeket észben tartják. Külön köszönet az itt dolgozóknak. Mindenkinek ajánlani tudom ezt a szállodát, aki kicsit pihenni szeretne.