2017. február 6.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép szálláshely. Megvan minden kényelem. A szoba szépen berendezett. Megvan minden amire szükség van. Nagyon kényelmes a franciaágy. Nagyon jo meleg van mindenhól. A fürdöszobában is be van minden készitve, minden nap tiszta törölközök. A személyzet nagyon kedves és segitökész. Az ételek finomak és nagyon izletesek.
Minden nap változatos ételekkel kinálták a vendégeket. Egyszoval mindenkinek ajánlanám aki pihenni és gyogyfürdözni szeret. Az is elöny hogy a Hagymatikum gyogyfürdö nagyon közel van, mindössze 3 perc. Nagyon szép emlékekkel távoztunk és mivel a határhoz nagyon közel van bármikor tehetjük visszatérünk.
2016. augusztus 8.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Három napot illetve két éjszakát töltöttünk Kisteteken az Aqua hotelben a férjemmel. Egy csendes kis városka ahol meg lehet pihenni. A fürdö közelsége nagyon jo. A fürdö kicsi de mindent tartalmaz ami megteremti a jo érzést. A Szobák tágasak és kényelmesek. A szobébol egy szép nagy teraszra nyilt az ajto, ahonnan pedig nagyon szép táarult elénk.
Egy szép kis tavacska sol szép virággal körülvéve. Egyszoval nagyon barátságos környezet. A konyha is kiválo és böséges volt. A személyzet mindig segitökész. Tudom ajánlani mindenkinek.
2016. május 3.családjával járt itt 55 A hely nagyon szép. Egy kis tavacska partján van, rengeteg virággal diszitve. A pincérek kedvesek és a kiszolgálás is jo. A halászlé mindig izletes. Ha Szegeden vagyunk mindig itt ebédelünk. és mindig meg vagyunk elégedve. A sült hal is nagyon finom, mivel mi szeretjük a halat.
Sajnos a halon kivül mást nem ettünk mert a halészlé a sült hal után már nem tudunk vagy nem birunk többet enni.
2016. május 3.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egy szep nyugodt hely ahol meg lehet pihenni, az arban benne van a fürdö
belepö. Megfelelö az ar. A szemelyzet segitökesz. Böseges reggeli es vacsora es jo izek. szivesen terünk vissza. A fürdözesen kivül sokat lehet a kőrnyezö parkban setalni. A hotel annyira kenyelmes hogy az ember ugy erzi magat hogy otthon van.
2015. december 14.a párjával járt itt 55A hotel nagyon szépen fel van díszítve karácsonyi jelmezbe. Kellemes az időtöltés a szobában. Mindenfelé tisztaság, a személyzet kedves. A svédasztalos reggeli és vacsora kiváló. A vellnes medence is fantasztikus élmény különösen este. A lehetőség hogy össze van kötve a Szent Erzsebet gyógyfürdővel és bármilyen az idő kint át lehet sétálni fürdőköpenyben. Fantasztikus.