2017. április 4.gyerekekkel járt itt 25 Tehát a lángos tényleg nagyon finom, ez vitathatatlan. A környéken lángos tekintetében verhetetlen a hely, ez igaz. Nekem ami minden alkalommal csalódás, az egyrészt az üdítők ára, ami irreálisan magas,(fél literes Ice tea 450 Ft, vagy egy aranyfácán jelegű sör 500 Ft), másrészt a környezet.
Rendben, hogy ez egy lángos sütő és nem egy étterem, vagy kávézó, de szerintem semmiből nem tartana időnként letörölni az asztalokat és a szemetet összeszedni. Egy pici odafigyeléssel, sokkal jobban is mehetne a hely.
2017. április 4.gyerekekkel járt itt 45 Családi rendezvény alkalmával voltunk a helyen ebédelni egy szombat délután. Előre le volt egyeztetve minden. Mindenből azt kaptuk, olyan mennyiségben és minőségben, ahogyan azt gondoltuk. Az ára érték arány normálnak mondható. A belső tér kicsit nyomasztó, mert igen alacsony a belmagasság, de ettől függetlenül, kedves, családias.
Amit kiemelnék, az a kiszolgálás! Egy fiatalember volt a felszolgáló, aki minden téren maximálisan teljesített. Empatikus, gyors, precíz, de mindennek felett nagyon kedves, udvarias! Összességében mondhatom, hogy ha visszamegyünk, az miatt lesz. Nagyon ritkán tapasztaljuk (sajnos) hogy a felszolgáló mosolyog és őszintén kedves a vendégekkel.
2017. január 31.a párjával járt itt 55Isteni finom hamburgerek. Az árak teljesen jók. Ár/érték arány rendben van.
Nem egy beülős hely, az tény. De pontosan olyan mint hamburgerező. Beugrasz, bedobsz egy hamburgert!
A kiszolgálás nagyon kedves, baráti.
A környék egyetlen igazi hamburgerezője, nem mű előgyártott alapanyagokból. Az italokból is válogatott kinálat van.
Ajánlom mindenkép.
2017. január 24.a párjával járt itt 45 Párommal voltunk egy hétvégére. Csodálatos helyen fekszik a hotel. Csend, nyugalom, gyönyörű kilátás. Én személy szerint a kisebb, családias szállodákat szeretem, nekünk ez nagyon nagy szálloda, igy nagy a nyüzsgés. A wellness tele volt ugráló, kiabáló gyerekekkel.
(ezzel természetesen nem volt gond, nekünk vannak gyermekeink), de ez nem az a hely, ahol csendben, nyugodtan piheghet az ember a wellnesen. Az ételek nagyon fonomak, változatos a svédszatal. Ajánlom a helyet
2017. január 24.a párjával járt itt 55Párommal töltöttünk ott egy hétvégét. A személyzet kedves volt, előzékeny, udvarias.
A szoba tiszta, nyugodt, csendes.
A wellness kicsi, de mi éppen olyan időben voltunk, hogy egyedül használtuk. Gyönyörű kilátás a medencéből és szaunából egyaránt.
Kicsi, családias hely, pihenni vágyóknak ajánlom. Mi visszatérónk biztosan.
2017. január 22.a párjával járt itt 55Imádtuk! Gyönyörű apartman. Csend, nyugalom, barátságos személyzet, finom ételek.
Az idő eljárt felette ez tagadhatlan, de tiszta, rendezett és kényelmes.
Mi ajánljuk!
2017. január 22.a párjával járt itt 25 Sok szállodában megfordultunk az évek során. Bakancslistás volt a Bodrogi kúria. Csalodtunk. Péntek este 200 fős csapat özönlötte el a szállodát. Wellnes használhatalan volt. Az igért gyertyafényes vacsorát a részeges csoport tagjai elrontották és kb felfaltak mindent. Éjszak részegen nyitogatták kopogtatták az ajtonkat.
Szombaton elmentek, de jött helyettük egy újabb csoport. Biciklik mint használhatatlanok voltak. Pároknak, vagy pihenni vágyok ak nem ajánlom.
2017. január 22.barátokkal járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Négyen voltunk ott egy hideg téli este. (Két pár). Nagyon udvariatlan [moderálva - a szerk. ] úr volt a felszolgáló. Majd hogy nem elnézést kértünk hogy beültünk. A pultos lányok közben ettek-ittak, nevetgéltek mellettünk.
Az ételek teljesen átlagosak, átlagos áron.
A hely maga olyan mintha megállt volna az idő, kb 15 évvel ezelőtt.
Mi biztosan nem megyünk vissza.
2017. január 22.a párjával járt itt 45Egy éjszakát szálltunk meg a párommal. Franciágyas szobát kaptunk. Szép, tiszta, kényelmes, csendes volt a szobánk.
Az ár/érték arány rontotta a képet. Egy egyszerű panzió a nagyváros közepén. Mi drágáltuk ezt 17.000 Ft-ért.
Az árat leszámitva minden rendben volt. Nagyon kedves volt mindenki, otthonos hely.