2019. május 21.a párjával járt itt 45 Második alkalommal voltunk a szálló vendégei, de a két évvel ezelőtti prémium szoba, és a most kapott szintén prémiumnak nevezett és fizetett szoba színvonala és mérete, elhelyezkedése nem volt azonos. Előbbi szoba medencére néző, az asztal mellett két fotellel, bőrönd tárolásra alkalmas szekrénnyel, két személynek is kellemes méretű terasszal ellátott volt.
A mostaniban két fő részére nem volt kényelmes ülőhely az asztal mellett, az utcafrontra néző, zajos, az erkély szűkös, bőrönd csak 1 db fért el a kinyitható tárolón.
Spirit Hotel Thermal Spa válasza
Kedves Bozsik Sándorné,
Köszönjük szépen, hogy időt szánt szállodánk értékelésére és véleménye megírására. Nagyon örülünk, hogy pihenése ezúttal is kellemesen telt.
Köszönjük észrevételét a szobával kapcsolatban.
Szállodánkban azonos kategórián belül is többféle elrendezésű és kialakítású szoba található a hotel félköríves elhelyezkedéséből adódóan, rezervációs kolléganőink örömmel segítenek vendégeink preferenciái alapján a megfelelő szoba kiválasztásában. A legutóbb foglalt szoba és erkély alapterülete megegyezik a korábban foglaltéval, csak a medencék helyett a szálloda melletti erdőre nézett.
Bízunk benne, hogy a jövőben is szállodánkat választja pihenése helyszínéül, sok szeretettel várjuk vissza.
Üdvözlettel Sárvárról,
a Spirit Hotel csapata