2015. február 9.egyedül járt itt 55Tökéletes választás volt! Kényelemes, korszerű, tiszta, központi helyen elhelyezkedő szálloda. A wellness részlege lehetne nagyobb.
Modern bútorokkal felszerelt szálloda. A reggeli bőségesnek bizonyult. A hotel dolgozói nagyon segítőkészek voltak. A parkolás viszont nem volt túl olcsó. Ha ismételten Szegedre utazom, mindenképpen náluk foglalok szállást.
2014. augusztus 27., kollégákkal járt itt 55Céges rendezvényen voltunk ezen a kellemes hangulatú miskolci Végállomás Bistorant /Bistro&Restaurant/ Étteremben.
Az felszolgálás kíváló volt, az ételek pazarak, nagyon ízletesek, finomak. Nagyon szépen felújított étteremben tölthetnek el kellemesen kikapcsolódva és természetesen jól lakva néhány órát az oda érkezők. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálják ki ezt az éttermet. +++++
2014. június 5.barátokkal járt itt 55Imádom Balatonfüredet, ezen belül is a Kedves Cukrászda Kávézót, ami nagyon kellemes hangulatú helyen várja kedves vendégeit.
A kiülős teraszos része este kivilágítva kedvenc helyeim közé tartozik.
Zamatos kávé különlegességekkel, és még finomabb házilag készített sütikkel, tortákkal kedveskednek vendégeiknek! Mindenkinek csak ajánlani tudom!