2015. október 31.gyerekekkel járt itt 55Minden nagyon szuper volt. A szobák tiszták, a személyzet kedves, az ételek nagy választékban és nagyon finomak voltak.
Ami kicsit kellemetlen volt, az uszodavíz hőmérséklete és az uszodai levegő is lehetett volna kicsit melegebb!
A jakuzzi kellemes volt, bár oda ritkán lehetett bejutni a hotel telítettsége miatt.
2014. október 13.a párjával járt itt 45 A szobával és a kilátással teljes mértékben meg voltunk elégedve, de a dohányzást az erkélyen meg lehetett volna engedni és nem kellett volna az udvarra kimenni. (elég sok dohányost láttunk az udvaron, rájuk is lehetne gondolni)
Bármi kérdésünk, kérésünk volt, azonnal segitettek nekünk. A személyzet kedvessége és segitőkész hozzáállása nagyon jó volt.
Az étkezés (talán a kevés vendég részvétele miatt) lehetett volna változatosabb, de ami fel volt tálalva, azok finomak és bőségesek voltak. A wellness szolgáltatások elfogathatók voltak, a benti medencék vizei nekünk lehettek volna melegebbek. Összességében kellemes 5 éjszakát töltötünk el a Hotel Kikeletben ! Üdvözlettel:308 szoba lakói.